maanantai 12. tammikuuta 2009

10.01.2009 tokoa hallilla


Marian kanssa tokotreenit tänään Vantaankosken lähellä lämpimässä hallissa. Heidi ei ollut päässyt tulemaan, joten pääsin Heidin tilalle Marian seuraksi.

Otimme myös paljon kuvia Rommista, koska sain perjantaina pyynnön toimittaa kuva Rommista colliesanomiin vuoden 2009 ensimmäiseen numeroon. Kivoja kuvia Maria saikin kännykällä otettua, mutta sitä lehtikuvaa ei valitettavasti tule. Päivittelen tokokuvia tähän blogiin kunhan ehdin.

Inka oli ensimmäisenä vuorossa ja tarkoituksena oli ottaa seuraamista ja peräpäänkäyttöä, mutta Inka ei oikein pystynyt keskittymään. Hallissa oli niin paljon katseltavaa. Liikkui kuitenkin matolla ihan hyvin ja häntä oli takana vaakatasossa. Vaihdoin sitten lennossa treenisuunnitelmaa ja otin seuraavat liikkeet:


- Hyppy alo
- Ruutu
- Jäävät liikkeet
- Eteentulo läheltä


Treenien päätteeksi jätin Inkan metallihäkkiin seuraamaan muiden treenejä ja laitettiin hieman vilttiä siihen peitoksi. Rommi oli aivan tohkeissaan hallissa. Teki töitä erittäin innokkaasti ja liikkui matolla vähän liiankin liukkaasti.


- Hyppy avo
- Seuraamista / ympyrää
- Ruutu
- Tunnari x 2 / ensimmäisellä kerralla otti suuhun väärän, vaihtoi oikeaan
- Metallinouto x 2 / palautus ravilla, muuten erinomainen
- Luoksetulon pysäytys käsimerkillä / vähän hidas ja liukuu, vap. luokse
- Luoksetulon pysäytys käsi- ja äänimerkillä / parempi, vapautus luokse
- Läpijuoksu
- Kaukokäskyt
- 650 gr kapulan pitoharjoituksia







Viimeisenä sitten otin vielä Pablon pikatreeneihin, mutta Pablo ei oikein pitänyt hallista, muistuttaa kait keravaa liikaa. Pablon treenit koostuivat seuraavista harjoituksista:

- Hyppy
- Ruutu

********
Hallilta palattuani otin muutaman seisonta kuvan Rommista. Tässä parhaat palat.




Loppupäivä laiskoteltiin ja käytiin Paulan kanssa sitten kahden tunnin remmilenkillä. Annoin koirien hetken leikkiä vapaana pellolla, mutta ei niitä kauheasti huvittanut edes juosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti