sunnuntai 4. tammikuuta 2009

04.01.2009 tottistreenit Viilarissa


Nyt sitten vuoden ensimmäiset treenit Rommin kanssa Viilarissa pk-ryhmän kanssa, paikalla Marjaana ja Jemma, Samu ja Tuima sekä Kati ja Geena. Muuten en ole pahemmin mitään treenannut, kotona otin eilen tunnarikapulan, ohjatunkapulan, metallikapulan ja 650 gramman kapulan pitoa kaikille kolmelle käyttäen kateutta hyväksi. Samoin eilen Rommin ja Pablon kanssa omalla pihalla jotain tosi pientä harjoitusta vai oliko se perjantaina, en enää edes muista.


Rommin treenit tänään koostuivat seuraavista harjoitteista:



  • Seuraaminen

  • Haukuttaminen

  • Jäävät liikkeet käsiavulla / istu - maahan (testattiin myös ilman apua, toimii) / vauhti ok

  • Luoksetulon tiivistystä läheltä

Pidettiin pieni tauko toisen koiran kentälle tullessa, koska meillä ohjelmassa oli vauhtinouto ja eteenmeno. Haluttiin vältää, ettei synny mitään haaveria, koska koirat "vartioivat" arkena samaa reviiriä. Tauon jälkeen jatkoimme seuraavasti:



  • Vauhtinouto / Samu heitti kapulan kauemmas / hyvä eteneminen kapulalle / hyvä vauhti palautuksessa, erinomainen suoritus

  • Eteenmeno 2 jalkapallolla / Marjaana vei pallot / hetsasin pallojen viennin aikana paljon / vauhti hyvä ja toiselle pallolle löytyi vielä paukkuja

  • Viimeisellä eteenmenopallolla kunnon leikki :-), mahtava mies tuo Rommi

*******


Tänään Inka on alkanut vähän jo rentoutumaan ja jopa leikkivät aamulla kunnon juoksukilpailua Rommin kanssa. Valitettavasti päivälenkillä tuntuivat vieläkin paukuttelevan. Nyt illalla on Purinan agilitytreenit, joten otan vain Pablon ja Rommin mukaan. Inka tulikin juuri ulkoilemasta Riston kanssa, joten voinkin alkaa pakkaamaan poikia autoon.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti