torstai 1. tammikuuta 2009

01.01.2009 Hyvää Uutta Vuotta


No nyt se vuosi on vaihtunut, mitenkään ei sitä tänävuonna tullut juhlistettua, kärvistelin vaan kotona koirien kanssa yksinään, kun Risto vietti aikansa baarissa.


Töiden jälkeen eilen käytin koirat Sipoossa lenkillä ja annoin niiden mennä vapaana, vaikka paukuttelu sinne asti kuuluikin. Pojat liikkuivat ihan reippaasti ilman mitään paineita, Rommi kiisi edellä ja Pablo tuli perässä tutkien muiden koirien jättämiä viestejä, mutta Inka marssi sitten mun kantapäillä koko matkan.


Pablo on tähän asti selvinnyt paukuttelusta hyvin niin ulkona kuin sisällä, ainoastaan aamuyöllä ei suostunut olemaan tuossa pihalla ulkona, kun Rommi kävi kummallakin tarpeellaan. Aamulla kuitenkin reippaasti taas mentiin lenkillä ja ei sisällä yhtään ole läähätellyt tai ollut haluton lähtemään lenkille. Inkan tilanne taas oli aivan toisenlainen, se stressasi pahasti niin sisällä kuin ulkonakin. Outoa, kun viime vuonna ei pahemmin reagoinnut ollenkaan ja edes Pablon rauhallisuus ei näyttänyt vaikuttavan mitenkään. Toki voi olla, että kun lapset paukuttelee tässä alkuvuoden noita paukkuja luvattomasti, niin se voi alkaa kädä jo sitten Pablonkin hermoille. Siankorva ja ruoka kuitenkin kelpasi, mutta muuten vaan läähätti ja tärisi. Ensivuonna kyllä vakavasti ajattelen rauhoittavani sen, katsotaan nyt !


Tänään ollaankin vaan oltu lähinnä sisällä ja päivällä otin Rommin kanssa omalla pihalla vähän sivuaskeleita, sivulletuloa, kaukokäskyjä ja jääviä liikkeitä. Rommin into oli valtava ja tekeminen oli toisaalta vähän säheltämistä liian innon kanssa. Pablokin lähti hommiin pihalle niin innokkaasti, että meinasi tönästä minut kumoon, itse treenaaminen oli kuitenkin vähän vaikeaa paukkujen takia eli tässä vaiheessa jo kuunteli, joten harjoiteltiin vaan niitä liikkeitä, joissa se varmasti onnistuu eli läheltä luoksetuloa, kaukokäskyjen liikerataa läheltä ja jääviä liikkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti