keskiviikko 27. helmikuuta 2013

27.02.2013 tehistreenit / Heidin koulutus

Olin kauhean väsynyt ja hieman tuli vilukin juuri hieman ennen treeneihin lähtöä. Jalka oireilee kokoajan ärsyttävästi ja kävely tuntuu ikävältä ja samoin myös seisominen. Kipulääkkeet lopetin viikonloppuna, kun ei niistä mitään apua ollut. Huomenna on tuo lääkäri, mutta enpä ole kovin positiivinen sen suhteen, kiinnostaako yleislääkäriä mun jalkakipuni niin paljoa, että sitä ylipäätänsä kunnolla tutkittais. Myöskin tuo helkkarin siitepöly on alkanut levitä tuolta Euroopasta kiusaamaan minua, joten täytyy ruikuttaa lääkkeitä niitäkin vastaan huomenna. Keuhkot taas hälytystilassa ja yskittää lähes taukoamatta. Treeneihin sitten onneksi tajusin vetästä astmapiipusta huikat ja en sitten siellä kovinkaan paljoa yskinyt onneksi.

Inkan osalta tänään katsottiin Heidin kanssa sivulta maahanmenoa, liikkeestä maahanmenoa sekä liikkeestä istumista. Liikkeestä maahanmenon Inka tekee istumisen kautta ja on tehnyt jo jonkin aikaa. Alkujaan opetettu peruuttamalla ja teki silloin kyllä etupää edellä, mutta nyt on tämä tyyli ollut jo aika kauan.

  •  MAAHANMENO SIVULLA / Päädyttiin ns. Rommin treeniin, jota tein aika paljon aikanaan (Mia Skogster seminaarista aikoinaan poimittu) Rommin kanssa ja Inkan kanssa en vaan saa samaa onnistumaan. No nyt sitten saatiin se toimimaan, kun samalla tarkkailtiin Inkan takajalkoja, että ne menee kunnolla Inkan alle.
  • MAAHANMENO LIIKKEESTÄ / ensin patukalla hetsaen peruuttaen tai sivuttain, miten nyt sitten olinkin ja siitä ohjaus liikkeellä ja käskyllä maahan => aika hyviä / sen jälkeen vauhdista seuraamaan ja siitä maahan ja heitin palkan jalkoihin => meni maahan etupää edellä :)
  • ISTUMINEN LIIKKEESTÄ / namilla ei asennetta, joten vaihdoin tennispalloon / alkuun saatiin hyvin esille kuinka kisoissa tapahtuu, ei istu ei vaan seisoo nököttää / seuraamisessa pyrittiin siihen, että annoin jalka-avun, mutta en käsiapua => näin onnistuu istuminen / Heidi kehotti nyt paljon peilin edessä harjoittelemaan tätä niin, että en käytä apuja, mutta seuraavassa kisassa annan sitten vielä sen avun
  • MERKKI / loppuun ruudun merkkiä, ekalla vaikeuksia, kun putki oli siinä sivulla, Inka selvästi mietti, että putkeenko....... ja ravas merkille / seuraavan lähetin niin, että Inka seisoi ja pidin pannasta ja seuraavan normaalisti / Inka hakeutuu aikalailla samaan paikkaan, kun mitä Ojalan Jennin kanssa alustalla treenattiin, aika jännä valinta Inkalta, mutta täytyy mun kriteerin / Heidi kehoitti tekemään samantyyppistä treeniä kuin Zackille tehtiin aiemmin eli muutama merkki kentälle ja rintamasuuntaa muuttamalla Inkan pitäisi hakeutua minun rintamasuunnan edessä olevalle merkille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti