torstai 30. kesäkuuta 2011

20.06.2011 agilityä ja tokoa


Inkan kanssa ohjatut agilitytreenit Ojangossa. Harjoittelimme leijeröintiä eli puomin takana oli kolme hyppyä, jotka ohjasin niin, että puomi oli meidän välissämme. Hyvin Inka kuunteli ohjausta ja meni epäröimättä hypyt, jotka kylläkin olimme jo samalla radalla kerran menneet niin, että juoksin puomin ja hyppyjen välissä eli siitä varmaan oli pieni apu, kun jäin puomin toiselle puolelle.


Myös kepit otimme siltä vaikeammalta puolelta ja niissä ei ollut ongelmia, nyt vaan pitäisi vähitellen alkaa harjoittelemaan enemmän sitä lähetystä kepeille, että oppisi hakemaan kepit, ettei mun tarvitse tyrkätä Inkaa kepeille, joka kerta. Muutenkin Inka kulki ihan kivasti rataa ja keinulle on tullut varmuutaa ihan kivasti, mutta aika äkkiä se väsähtää kuumuudessa, joten kuntoa pitäisi saada niin ohjaajalta kuin koiralta ylöspäin ja vatsamakkaroita kutistettua.


Agilityn jälkeen käytiin Katin ja Pessin kanssa minimaalisella lenkillä ja sen jälkeen olikin Inkan tokotreenien vuoro. Harjoittelun alla oli ensin noutokapulan pitoa ja kuljetusta sekä hieman hauskaa motivointi juttua kapulan kanssa hyppyesteellä. Sen jälkeen vuorossa ohjattu nouto.


INKA



  • Metallikapulan pitoa / pyysin Inkaa ottamaan kapulan suuhun (haloooo, se otti itse, yleensä joudun laittaa sen suuhun) ja sitten kirmattiin pitkin kenttää. Nosti jopa laukan, jee !

  • Metallikapulan pitoa hyppyesteellä, kahdeksikkoa / Hyvin se Inka piti, vaikka välillä piti hypätä ja kiertää hypyn siivekkeitä

  • Ohjattu nouto, kaarrokset / Inkalla on homma aika hyvin hallussa, mutta tajusin vasta jälkikäteen, että ehkä olemme enemmän treenanneet sitä oikein päin kiepsahtamista kuin kaarroksia eli olen vetänyt liian nopeasti kapulat sinne 10 metriin, joten treenataan jatkossa myös niitä kaarroksia esim. narupalloilla ja sitten välillä myös kapulalla eli silloin voisin käyttää vaan yhtä kapulaa ja tehdä sitä vain toiseen suuntaan

  • Merkki / kävin naapurikentällä ohjattujen treenien ulkopuolella ottamassa merkkitreenit eli Jessican ohjeiden mukaisesti


ROMMI


Rommi poika ei osallistunut itse treeneihin, mutta kävin sen kanssa hieman tekemässä kentällä myös hommia. Toinen kun joutui muuten autossa odottamaan tekemättä mitään. Merkki on Rommin kanssa myös harjoittelun alla ja ruutu samoin. Hieman myös ihan matalaa estettä ollaan otettu, mutta ne kerrat voi laskea yhdellä kädellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti