maanantai 6. kesäkuuta 2011

02.06.2011 1. lk Ojanko, agilitykisat


Helatorstaina oli Inkan toiset agilitykisat ja hieman oli pakka sekaisin, meinaan jalka ei vieläkään tuntunut alkuunkaan hyvältä ja Inka oli kuukauden aikana käynyt harjoittelemassa agilityä vain edellisenä maanantaina ja silloinkin Johanna oli ollut ohjaajaana. Johannan kanssa oltiin koko alkuviikko pähkäilty miten saataisiin kisa onnistumaan eli juoksenko yhden vai kahden startin itse ja Johanna sitten yhden. Hankalaa oli se, että Johannan työvuoro oli myös ykkösluokassa ja lainaohjaaja ei saa tulla edes kesken kisan samasta luokasta. No Johanna sai työvuoron vaihdettua kakkosiin ja päädyttiin, että juoksen ensimmäisen startin ja viimeisen startin itse ja Johanna siinä välissä hyppyradan.


Ensimmäinen rata oli agiityrata ja starttasimme sinne Inkan kanssa puolessa välissä luokkaamme. Rata sujui muuten suunnitelmien mukaan, mutta  keinulla oli vähän kommerverkkiä, kun keinu pamahti aikamoisella räminällä alas ja Inka hiema pelästyi, onneksi se oli kuitenkin kontaktilla ja keinu oli jo maassa, joten tästä ei mitään virhettä. Sijoitus oli radalla neljäs ja nollia tulikin vain nämä neljä, joten oikein kiva suoritus. Inka oli mielestäni myös ihan reipas radalla, vauhti ihan kohtalaista, vaikka itse varmaan hidastin sitä.


Kun ensimmäinen rata meni niin hyvin, päädyimme Johannan kanssa puhelinkeskustelun välityksellä, että jatkan myös loput radat. Hyppyradalle lähtiessä ei sitten ollut paljoa paineita, kun se kisatavoite tästä kisasta täyttyi. Inkan hyppyrata kuitenkin sujui erinomaisesti, mutta ennen keppejä huomasin jääneeni väärälle puolelle hyppyä, joten jouduin tekemään äkkinäisen valssin aivan koiran nenän edestä ja käskyttämään sen kuuntelemaan ja siitä kepeille, jotka onneksi menivät ihan hyvin. Hyppyradalta tuli sitten toinen nollatulos eli kaksi LUVA nollaa nyt koossa ja sijoitus oli kuudes.


Viimeiselle radalle ei enää oma keskittyminen ollut parhaimillaan ja tein itse virheen lähettäessäni Inkan putkelle, lähdin liikkumaan liian aikaisin ja vedin Inkan mukaani. Kun virhe oli tullut niin yritin lähettää Inkan kaukaa kepeille ja antaa sen itse hakea, mutta Inka ajautui väärälle puolelle ja jatko siitä olikin sitten hieman takkuinen ja meinasi mennä väärään päähän putkea, vaikka sain tilanteen pelastettua niin tuomari oli laittanut tästäkin sitten kiellon, joten hylky siitä sitten tuli.


Erinomainen päivä tosiaan ja erittäin tyytyväinen Inkaan ja itseeni. Kaksi rataa pystyin tsemppaamaan, vaikka jalka olikin tukisiteessä ja siinä vielä toinen side päällä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti