tiistai 24. marraskuuta 2009

21.11.2009 agilityä ja lyhyt jälki Rommille


Inkalla Kivistössä agilitytreenit. Tälläkertaa Inka oli jo huomattavasti rennompi ja sähäkämpi. Palkkasin odotellessa namilla ja suorituksessa sitten pallolla. Paljon tuli harjoiteltua "pakkovalssia" ja hyvin tarkkana saa olla, en saa likkua yhtään liian aikaisin. Alussa tokalla esteellä takaakierrolla tökki oikein tosissaan, meni esteen alta, väärältä puolelta ja vähän miten sattui. Jopa Anniinakin kokeili, mutta Inka yhä teki omiaan.


Lopulta yritettiin niin, että vedin Inkan eteeni ja siitä pallolla käänsin yli esteen. Kun muutaman kerran saatiin onnistumaan niin alkoihan se sujua. Inka oli aika sähäkkänä ja käytin radalla tosiaan vaan palloa. Vähitellen ne takaakierrot alkoi kulkemaan ja muutenkin sujumaan paremmin. On se vaan niin erityyppinen kuin Pablo ja lisäksi sillä on mausteena tuo naismainen omaleimaisuus Pablon suoruuteen verrattuna. Välillä löysin meinaan Inkan selän takaa ja vähän sieltä sun täältä.


Treenien jälkeen ajoin vielä lähistölle metsään lenkille. Rommille väsäsin 70 asekeleen suoran nurmelle, joka hieman kaarsi. Siinä nyt ei mitään ihmeempää ollut, hiukkasen sivutuulta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti