lauantai 7. marraskuuta 2009

03.11.2009 eläinlääkärissä


Kävin näyttämässä Inkan tassua ja eläinlääkäri antoi Inkalle viiden päivän fuciderm geelikuurin sekä varalle antibiootit. Tarkoitus olisi ensin yrittää hoitaa ilman antibiootteja.


Kovin vaikea on syytä löytää, voi olla allergiaa, voi johtua kosteudesta (hot spot), hormonaalisesta toiminnasta, stressistä, autoimmuunisairaudesta, ihan vaan ilosta askarrella tassujaan tai mistä lie !


Sen olen huomannut, että lähellä juoksuja tai juoksun aikaan sillä on taipumus ruveta nuolemaan ainakin meitä ihmisiä enemmän, välillä ihan ärsyttävyyteen asti. Yksi vaihtoehto olisi hormoonitasapainon saavuttamiseen tuo sterilisointi, mutta kovin innostunut siitä en vielä ajatuksena ole, koska vaikka tuntuukin, ettei sen hormoonitasapaino ole vieläkään ihan kunnossa pentujen jälkeen niin sillä ei kuitenkaan ole mielestäni pahoja valeraskauksia, eikä juoksu mitenkään hirveän suuri rasite ole ollut, mutta toki sillä on pitkiä aikoja kun sitä ei huvita lenkkeillä tai se on vähän sellainen ressukka. Ainoastaan tuntuu kuin se syttyisi eloon kun leikitään ja treenataan, muuten on kuin hidastetussa leffassa.


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti