lauantai 7. marraskuuta 2009

02.11.2009 agilityä Ojangossa


Pablo jäi kotiin lepäämään ja lähdin Inkan sekä Rommin kanssa Ojankoon Anniinan pitämiin agilitytreeneihin. Inkan tassu on vieläkin ikävän näköinen, mutta ei ontunut, joten päätin lähteä sen kanssa treenaamaan, jos näyttäisi siltä, että Inkan jalka oireilee niin sitten vaihtaisin Rommin treeneihin. Joka tapauksessa tiistaina tilaan eläinlääkärin antibioottikuuria varten. Paikalle tullessamme otin hiukan Rommin kanssa agilityä ja sen jälkeen Inkan kanssa treenaamaan ryhmän kanssa.


Rommi suoriutui ensimmäistä kertaa kepeistä ilman käsiohjausta, jee ja muutenkin se suoriutui ihan kivasti, rengas sujuu ihan hyvin ja kontakti esteet kanssa. Aidan rimat olivat hieman matalammalla ja niitä en nostanut, matalata rimat sopii Rommille paremmin. Inkaa autosta hakiessani törmäsin Nooraan, kummityttööni, joka oli tullut katsomaan treenikaverini koiran treenejä.


Rata oli melkoisen vaikea Inkalle ja minulle, tuskin olisin Pablon kanssa myöskään ihan helposti radasta selvinnyt. Ihan hyvää työtä Inka kuitenkin teki. Irtoaminen hankalaa välillä ja muutenkin en oikein vieläkään tiedä kuinka Inkaa pitäisi ohjata, sillä on välillä ihan omia suunnitelmia.


Treenien jälkeen käytin Marian, Katin ja Nooran kanssa lenkillä sekä tietty jokaisen koirat oli mukana eli pyrre Ronja, kelpie Pessi, Cirneco del Etna (jotain tonne päin) ja mun siniset collie kaverit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti