torstai 1. lokakuuta 2009

21.09.2009 Agilityä


Inkalla agilitytreenit Ojangossa. Inkan vire on oikein hyvä ja vauhtikin hyvää. Otimme myös hiukan keinua, mutta Inka oli edellistä kertaa arempi keinulla, nyt tosiaan hieman arasteli.


Radalla meni muuten sitten ihan kivasti ja kävimme vähän myös ottamassa viereisellä kentällä keppejä. Vaikeampi puoli sujuu kyllä yllättävän huonosti, mutta en nyt vielä kuitenkaan ole huolissani.


Inka on Pabloa nopeampi ja aikalailla erilainen ohjattava, irtoaa putkille mielestäni ihan kivasti. Radalla oli tänään myös A-este ja puomi. Saimme läksyksi opetella omin päin kontakteja eli ryhmällä kuulemma hieman niissä petrattavaa, keinua ja keppejä tietysti myös.


Treenasimme myös ihan uutta kivaa kuviota eli samassa linjassa oli alussa kaksi hyppyä, joista toinen este suoritettiin takaa. Siinä sijoituttiin itse toisen siivekkeen kohdalle ja vedettiin muistaakseni vasemmalla kädellä koira lähtöalueelta kiertämään siiveke ja sen jälkeen käännetään kroppaa menosuuntaan ja toisella kädellä ohjataan koira esteelle.


Pitäisi kait rupee jotenkin piirtää tänne niitä ratoja, tuoda jollain kuva systeemillä radat tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti