maanantai 5. lokakuuta 2009

03.10.2009 Talissa jäsentenväliset kisat


No me mentiin Inkan ja Rommin kanssa vaan hengaileen Talin kentälle HPH:n epävirallisiin kisoihin ja samalla vietettiin seuran synttäreitä. Vähän mietin olisinko Inkan ilmoittanut möllikoiraksi tai bh-koe koiraksi. Oltaisiin saatu hyvää harjoitusta, mutta kun seurasin Inkaa kisapaikalla niin se oli hyvin varuillaan ja innoton, joten päätin, että me vaan hengaillaan. Kotkassa meinaan tuli autosta häntä pystyssä ja korvat hörössä.


Hieman sen kanssa leikin ja otin tottista, mutta en itse Talin kentällä vaan nurmialueella. Leikki ihan hyvin ja intoutui hiukan lelusta, mutta namit taas vaan söi suuremmatta intoa osoittamatta. Kuitenkin esim. seuraa käskyä annettaessa, katseli muualle ja sain herätellä tökkäämällä polvella tai pikkuisen korvasta häiritsemällä.


Kun mölli- ja bh-koirien treenit loppuivat, kävin vaihtamassa koiraa koska seuraaviin luokkiin tuli ampumista. Auto oli hieman kentästä kauempana, mutta kun kävin autolla niin selvästi Inka oli kuullut laukaukset. Mattoa oli hieman pohjalta kasattu ja läähätti.


Rommin kanssa mentiin ensin noin 30 - 40 metrin päähän ampujasta ja imutin suoraan lihapullilla ja siis seurautin jätkää. Ei mitenkään reagoinut ampumiseen, seuraavalla kerralla laitoin maahan samaan kohtaan ja ei mitään reagointia, joten siirryin seuraavien parien aikana noin 15 - 20 metrin päähän ampujasta ja ei yhä mitään reagointia, levollisesti makasi paikallaan vapaana ja korvakaan tai ilme ei värähtänyt. Kylläpä tuntui hyvältä, koska luonnetestin jälkeen hieman arvelutti, että mitenköhän käy, mutta aivan omalta itseltään vaikutti.


Ampumisten jälkeen hain Inkankin autosta ja ei sillä häntä koipien välissä ollut, mutta ei se kyllä sieltä noussutkaan. Vähän oli vaisu ja läähätti kovasti. Jonkin aikaa siinä pyöriessä laitoin Rommin kiinni aitaan ja menin leikkimään ja ottamaan hieman seuraamista ja istumista sekä luoksetuloja Inkan kanssa. Pysytyi leikkimään lähes normaalisti, mutta kovasti otti häiriötä kentällä olevasta sakemannista eli taas se mun "seuraa" -käsky tuntui välillä kaikuvan kuuroille korville ja tiputteli kesken seuraamisen kontaktia ja tuntui aivan kuin unohtavan mitä oli tekemässä. No narupallolla kuitenkin leikki ja taisteli hyvin ja muutama askel seuraamista saatiin ihan hyvin.


Sen jälkeen Rommi kentälle ja metrin hyppyä niin, että juoksin vierellä. Nyt oli tarpeeksi virettä, mutta kovasti yritti hypyn jälkeen vinoesteelle ja vinoestettä tehdessä hypylle, ei sitten kuunnellut ollenkaan, vaikka kuinka yritin rauhoittaa hommaa ja jaksottaa. Lopulta päädyin laittamaan sen istumaan ja menin vinoesteelle ja siitä ohjasin kumpaankin suuntaan.


Aika liikuttava se oli saadessaan palkan, joka oli Inkan narupallo. Pomppi kun pentu sen kanssa tasajalkaa pallon heiluessa narunpäässä, hassun näköistä. Kiva kuitenkin, että näin innostui, kun kunnon palkka taas jökötti siellä autossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti