maanantai 12. lokakuuta 2009

05.10.2009 Agilitytreenit


Ojangossa Inkalla treenit ja tälläkertaa treenattiin sillä meidän normaalilla radallamme. Itse radalla meni ihan kivasti, mitä nyt ohjauksen kanssa oli hankaluuksia kun Inka toimii niin eritavoin kuin Pablo ja on nopeampi, joten mun täytyisi reagoida aikaisemmin kuin Pablon kanssa, koska Pablo kääntyy helpommin ja tekee pienempiä kaarteita.


Suorat kepit menivät myös ihan kivasti käsiohjauksella ja radan jälkeen kävin sitten treenaamassa myös kujakeppejä usealla toistolla. Rengas ensimmäisenä esteenä sujui ihan kivasti, vaikka en tälläkertaa vetänyt sitä renkaan läpi. Rata itsessään oli aika kimurantti eli mentiin samaa rinkiä useampaan otteeseen hieman erilaisilla esteillä.


Puomin kanssa Inkalle ei ollut ongelmia radalla, mutta naapurikentän samanlainen puomi pelotti kovasti, joten otin sen vieressä olevan vauvapuomin pariin otteeseen ja mentiin uudelleen normaalille puomille, joka nyt mentiin. Samoin myös toisella kentällä oleva alumiininen matolla päällystetty puomi tuotti hankaluuksia eli hyppäsi ylösmenolta alas useampaan otteeseen, mutta kun kerran päästiin yli niin sen jälkeen meni ihan reippaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti