torstai 1. lokakuuta 2009

20.09.2009 Kirkkonummella koulutus


Pk-ryhmällä oli koulutus tänään Kirkkonummella. Minulla mukana Rommi, jonka kanssa olin ajatellut, että käymme läpi liikkeestä istumista, henkilöryhmää ja mahdollisesti katsoisimme, että pitäisikö vaihtaa täyskäännös tapahtuvaksi tuosta edestä kiertämisen sijaan.


No ei me ehditty muuta kuin tehdä sitä liikkeestä istumista (45 min), tyhmän ohjaajan vuoksi osaksi. Lisäksi Rommilla oli pahoja henkisiä ongelmia, kait jotain ikäviä muistoja luonnetestistä, vaikka olikin ollut ihan normaali.


Rommi oli tulossa kentälle ihan innokkaana, mutta jätin sen sitten pienen matkan päähän odottamaan maahan, kun edellisestä koirasta vielä keskusteltiin. Hyvin ylväänä ja ryhdikkäänä se odotti, kunnes Suskin tyttö Alina yllätten nousi ojasta vaaleanpunainen bontzo liehuen kovassa tuulessa, kun Alina oli nostanut kädet pään yläpuolelle niin vaate liihotti oikein kivasti. Rommi nousi istumaan ja kävin palauttamassa sen alas, josta se kaula pitkällä tuijotti Alinan lähestymistä (ei siis sinne missä Rommi makasi) !


No kun aloitimme treenit, niin ei siitä mitään tullut. Säpsähteli ja tuijotteli Alinaa epäluuloisena, joten tosiaan päätimme keskeyttää treenit ja viedä Rommin takaisin autoon. Myöskin hieman otti painetta Hannan auton päällä olevasta mustasta suojasta kun se liihotti.


Toisella yrittämällä saatiin jo toimimaan paremmin ja treenin lopussa kävin vielä kävelemässä leikkiauleen vierestä pariin otteeseen kun Alina keinui keinussa ja ei se Rommi siinä Alinasta välittänyt. Käytiin myös tsekkaamassa se Alinan bontzo erikseen.


No tosiaan tehtiin Rommin kanssa liikkeestä istumista.



  • Seuraa -käsky ja liikkeelle, pari askelta ja terävä pysähdys ja "istu" -käsky ja kun istuu niin apuohjaaja klikkaa naksua, kehutaan, mutta ei muuta palkkaa, sen jälkeen uudelleen pari askelta ja käsky, jonka jälkeen sitten noin 10 askelta ja annetaan käsky sekä liikutaan sitten siitä eteenpäin ja apuohjaaja yhä merkkaa oikean toiminnan.


Tätä me sitten jauhettiin ja jauhettiin minuutista toiseen. Tarvittaessa voin auttaa alkuun hieman kädelläkin, mutta ei namia käteen !


Kävimme myös läpi täyskäännöstä hiukan ja siinä sitten saatiin taas se vanha ohje hiirimatolla pyörimiseen. Rommi ei käyttänyt oikein takapäätään kun otettiin pariin kertaan ihan koeluontoisesti.


Vähän oli masentava reissu, kun Rommi käyttäytyi niin skitsosti, mutta katsotaan nyt, että johtuuko jotenkin vielä tuosta luonnetestistä. Ehkä tasaantuu muutamassa viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti