torstai 16. huhtikuuta 2009

14.04.2009 jälkeä ja tottista


Heti kun aamulla pääsin liikenteeseen ajoin Viilariin, jossa otin ensin paikallaolon Rommin kanssa, jolloin itse olin suojelupiilon takana. Kävin välillä palkkaamassa. Sen jälkeen vein koiran autoon ja hetken kuluttua otin uudelleen, jolloin käytin haukuttamista apuna viritykseen aloituksessa ja myös liikkeiden väleissä. HUOM ! Ei haukkunut muulloin, vaan aivan tarkkaan keskittyy, häntä heiluu tanakasti ylhäällä Cool !



  • Luoksetulo / koko kentän matkalla / jalkapallo palkkana, saman pallon heitto taakse ja hetsaus sekä paluu kohtaan, josta luoksetulo alkoi

  • Nouto / kentän poikkisuuntaan kentän laidalla, kierrähdys ennen lähetystä, muutama taka-askel palautukseen

  • Sen jälkeen eteenmeno / ei seuraamista / täysi kentän pituus


Erinomainen vire ja teki hyvin töitä aivan koko liikesarjan ajan.


Viilarista suoraan Tuusulaan lenkille ja sen jälkeen väsäsin Rommille samalla 250 askeleen jäljen 10 - 15 metrin janalla, muutama polun ylitys ja lopussa purkki. Annoin vanheta vain noin 40 minuuttia. Rommi ajoi ihan hyvin, alkuun vähän poukkoili, mutta sen jälkeen täysin suoraan ilman sen kummempia sixsakkeja.


Inkalle tein kanssa 100 askeleen suoran, jossa oli jokaisella askeleella nami. Yhtään namia ei syönyt, mutta muuten kyllä teki hommia. Joten ei namia metsään. No ehkä kuitenkin kokeilen vielä, että jätän kokonaisen frolicin sinne sun tänne, jos sekin häiritsee niin jätetään suosiolla namit pois.


Lisäksi väsäsin Inkalle keppijäljen, joka olikin selvästi Inkan mieleen enemmän. Inkahan näkee kun ripottelen kepit ja osaa siis odottaa mitä tuleman pitää. Palkkana kananrintaa Hymy !


Illemmalla matkasin agilityseuran talkoisiin Ojankoon ja siellä vierähti muutama tunti. Koirat joutuivat odottamaan autossa. Rommi pääsi pikatreeneihin talkoiden jälkeen.


Otin seuraavia liikkeitä:



  • Hyppy / pallolla / yksi pysäytys istumaan ja pallo taakse

  • Vinoeste

  • Seuraaminen / oikein hyvää ja innokkaasti mukana

  • Luoksetulo / aavistuksen voisi olla nopeampaa


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti