maanantai 13. huhtikuuta 2009

12.04.2009 Inkalle jälki ja tottista


Tein Viikissä Inkalle nurmelle jäljen (hahaa, vastatuuleen), 100 askelta ja nami jokaisella askeleella. Vastatuulesta huolimatta ajoi hyvin, kahteen otteeseen nosti nenän, mutta ei johtunut vastatuulesta vaan minun liinankäytöstä, en osaa toimia Inkan kanssa täysin oikein. Rommin kanssa tuo myötäily ja lukitseminen onnistuu, mutta Inkan kanssa työskentelyyn tulee säröä.


No joo, kuitenkin tämä oli aika hyvä suoritus ja ei edes viimeisen askeleen nami kasaa huomioinnut, ennenkuin oli sen päällä eli keskittyi hyvin askeleihin. Toki muutama nami matkalle jäi, mutta ei montaa. Jälki vanheni vain sen aikaa, että hain Inkan autosta ja käytin pissalla.


Käytin koirat vielä pissalla Inkan jäljen jälkeen, ennenkuin Marjaana ja Samu saapuivat. Heidän saapuessaan otin juuri Rommin kanssa paikallaoloa ja kyykin auton takana. Pyysin heitä käymään kävelemässä Rommin ohitse ja sivulta. Pysyi hyvin paikoillaan ja tämä kummasti rauhoitti mieltäni (illalla taas sitten persiilleen tämäkin).


Rommi omalla vuorollaan treenasi sitten seuraavat liikkeet:



  • Nouto / lo / täyskäännös ennen lähetystä / ohjaaja sähläsi, tein täyskäännöksen ennen heittoa, voi juman kukka sentään, no ei kun uusiksi ja nyt sitten lähetys täyskäännöksen jälkeen / Rommilla ongelmia kapulaan iskussa, meinasi ottaa normaalia kautta vasemmalta kiertäen, mutta nappasikin sitten oikealta / juoksin karkuun ja vapautin (jalkapallo)

  • Kaukokäskyt / lo / takapalkka, laitetaan jo etukäteen / Kerran tarvitsi toisen käskyn, muuten ihan suhteellisen hyvä, vähän ennakoi

  • Luoksetulo / lo / hyvää vauhtia suoraan eteen, mutta hieman törmäsi / palkka leuan alta (jalkapallo)


Rommin treeni oli niin hyvä, että päätin jättää homman siihen, enkä ottanut enää uudelleen kuten olin suunnitellut. Inka pääsi sitten Jemman jälkeen vähän hommiin, mutta voi sitä rouvaa, nyt ollaan niin juoksussa kun vaan voidaan ja namit syödään sen kummemmin innostumatta (toisaalta johan sillä oli noin 100 nappulaa Natural Menuta vatsa täynnä).


Inkan treenit:



  • Kontakti ja sivulletulo / nyt menee sitten jo mun seläntaakse, jee / ennakoi sivulle siirtymistä

  • Seuraaminen / vasemman käden paikkaa siirrettävä edemmäs ja yritettävä liikuttaa normaalimmin / käytettiin naksua apuna perusasentoon mennessä / aivan liikaa paikka elää sivusuunnassa, edistäminen ei niin pahaa tänään, mutta karmeeta muuten / paripätkää oli hyviä, mutta eipä kauheasti mieltä ylennä / kahdesta pumista otti hirveästi häiriötä, oliskohan olleet sopivia uroksia, ajatukset ehkä hieman omilla teillään (juoksun 13:sta päivä)

  • Jäävät liikkeet / naksu apuna / kovin oli hitaat maahanmenot / otettiin muut jäävät vain parilla toistolla / ennakoi ja hiiviskeli perässä, sai yli-innostaa

  • Eteentuloa maasta lyhyeltä matkalta / ihan kiva

  • Nouto / ohjatun kapulalla ja sorvatulla 650 gr, jossa kunnon maavara eli Gappay / kapula ohjaajan ja koiran välissä, kumpikin suoritus oikein näppärä ja luovutus suora / ehkä hieman liian kaukana, mutta ei pahasti, ei tarvitse yhtään kurottautua, mutta enemmän iholle saisi tulla


Siinä sitten Inkan treenit, taitaa huomenna jäädä kotiin.


**********


Kotona paikallaoloa takapihalla Rommille, lähti kahteen otteeseen, ensin seisomaan, jolloin palautin ja toisella kertaa lähti tulemaan luokse ja kun menin palauttamaan niin selvästi muisti edellisen palautuksen paikalleen muutama päivä sitten. Nyt vein nätisti takaisin paikalleen, koska naapurin pihalla haravoitiin sekä heidän koirapihalla ja naapurista lähti porukkaa autolle, joten häiriö oli liikaa. Palkkasin mahdollisimman nopeasti ja pidin aika pitkään paikallaolossa.


Sisällä otin vielä seuraamista lasiovea kohden (naksulla merkkasin kontaktin) ja yhden kerran noudon niin, että Rommi nosti pituussuunnassa olevan kapulan maasta ja palautti suoraan eteen, ote vähän löysä, mutta ei pureskele. Sivulletulot suoria ja kivan näköistä hommaa. Tyhmänä menin ottaa kaukokäskyjä ja pilasin ne totaalisesti, lisäksi vähän tuskastuin omaan tyhmyyteeni ja koirakin muuttui epävarmaksi, yöks minä, mulle ei sovi yhtään kiire. Jouduin sitten vapauttamaan koiraa menemällä polvilleen ja siitä edestakaisin istuu - maahan. Osaltaan varmaan naksukin sai aikaan ihmetystä, toki sitä on ennenkin käytetty, mutta meillä se on aika harvinaisuus. Ei pitäisi ottaa tälläisiä juttuja käyttöön tauon jälkeen ja meillähän sillä on merkattu vaan kontaktia, mutta kun seminaari juttuja täytyi päästä kokeileen, malttia hyvä ihminen Nolostunut !


Myöhemmin otin hyppyä etupihalla, mutta tahtoo kääntyä liian aikaisin ja sivulle, joten paljon treeniä namialustalle kauemmas suoraan eteenpäin nyt loppuaika. Naksun avulla muutama seuraamisen liikkeellelähtö ja maahanmeno sekä seisominen. Vähän epävarmaa menoa sanoisin, varsinkin jäävissä, ei niinkään asento vaan se niiden välissä tapahtuva liike.


Voisin sanoa, että olen erittäin tyytymätön tänään itseeni. Aamulla Inkan jälki erinomainen ja Rommin treeni todella hyvä ja päätän sitten pilata ne näillä kotisählingeillä, voi peee....... !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti