perjantai 3. huhtikuuta 2009

02.04.2009 Eläinlääkärissä


Kävin ottamassa Rommista kontrolliverinäytteen kilpirauhasarvoista tänään. Tulokset saan vasta maanantaina, ei kuulemma vielä perjantaina ehdi tulemaan, joten joudun sitten koko viikonlopun kärvistelemään.


Kyselin samalla siitä lääkityksen aloittamisesta, jos arvot on matalalla ja eläinlääkäri sanoi, että yleensä lääkitys aloitetaan oireiden mukaan eli tällähetkellä oireita ei ole, joten lääkitystä ei varmaan aloiteta heti, jos Rommilla arvot ovat matalalla. No mietitään asiaa sitten kun saadaan tulokset ja toivotaan parasta, että kaikki arvot olisivat kunnossa.


Rommi käyttäytyi taas oikein hyvin itse eläinlääkärissä ja pienessä odotushuoneessa, vaikka ahtaassa tilassa oli kuusi ihmistä. Paikalla oli myös täysin karvaton kissakin ryttynahkoineen. Kovasti kiinnosti kisu Rommia ja Rommi kissaa, mutta kumpikin katsoivat toisiaan aivan hiljaa ja Rommi hiukan kallisteli päätään ja haisteli kissan omistajaa. Ihmettelivät siinä Rommin väriä, kun olettivat collien olevan yleensä ruskea Pusu, hihiiii, kukaan ei kuitenkaan kysynyt, että onko se vanha Silmänisku !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti