torstai 22. marraskuuta 2007

21.11.2007 laiskottelua ja pientä puuhastelua


Jotenkin olen aivan hirveän väsynyt, treenit on jääneet vähemmälle ja ollaan keskitytty enemmänkin remmilenkkeilyyn. Pablo on mielissään ja kyllä se Rommikin pitää pitkistä parituntia kestävistä lenkeistä, mutta tuo Inka ei sitten yhtään, se rakastaa vaellusta metsässä vapaana tai lähimetsässä juoksentelua Rommin kanssa.


Hieman olemme tämän viikon aikana maanantaina ottaneet Rommin ja Inkan kanssa liikkeestä istumista ja lyhyttä seuraamista, Rommilla pääpaino kontaktissa. Eilen otin taas myös Rommilla ja Inkalla seuraamista ja liikkeestä istumista sekä Rommin kanssa luoksetuloa. Tuntuu kun Rommi olisi kokonaan unohtanut tuon liikkeestä istumisliikkeen, Inkalta sujuu ihan näppärästi, mutta Rommi arpoo seisomisen ja maahanmenon välillä ja välillä jolkottaa mun vieressä, lähinnä se on myös hämillään, koska otan sitä liikettä vähän vapaamuotoisemmin kuin aikaisemmin. No kyllä se tästä !


Pablon kanssa ei olla sitten tehty sunnuntain jälkeen mitään treenijuttuja, mutta eipä sen tarvikkaan. Toivottavasti tottistreenien ohella ehtisin hieman ottaa Pablolle Purinalla muutamia esteitä, vähän vaan yrittäen korjata taas niitä Keravan hallilla syntyneitä ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti