sunnuntai 18. marraskuuta 2007

17.11.2007 Agilityä Keravalla


Aamulenkin yhteydessä otin Rommin ja Inkan kanssa hieman tottista läheisellä asfalttikentällä. Ihan vaan seuraamista ja liikkeestä istumisharjoituksia Rommilla, muutama eteentulo läheltä ja Inkan kanssa pelkkää seuraamista laumavietillä ja lopuksi kunnon kehujen jälkeen namipalkka.


Puolenpäivän jälkeen lähdin Pablon kanssa Keravalle agilitytreeneihin. Valitettavasti ei kouluttajaa tänään ollut, olisin jättänyt kyllä väliin, jos olisin tiennyt. Pablolle ei käytännössä ole tuosta hallitreenistä oikein iloa, joten täytyy miettiä kannattaako mun enään sen kanssa sinne mennä. Täytyy Susalta kysyä, jos voisin kokeilla toisella koiralla, vaikka Rommilla. Purinalla talvella edistyimme huimasti ja Pablo on siellä niin täynnä tarmoa, joten mielestäni me mennään enemmänkin takapakkia tuolla Keravalla. Ei Pablolla mattoalustan kanssa ole ongelmia, mutta pelkään näiden harjoitteiden vaan hidastavan sen menoa ja tekevän siitä varovaisemman. Tänäänkin tapahtui yksi pahan näköinen jalkojen lipsahdus, ei se sen kummenmin menoa haitannut. Puomia kokeilin kuitenkin, kaksi kertaa mentiin yli, mutta nihkeää se on, joten täytyy noita kontakteja ottaa kun käydään Purinalla tottistreeneissä.


Keravalta ajoin sitten Itäkeskukseen katsomaan uutta Mustia ja Mirriä sekä ostamaan uudet lenkkikengät, oikein kunnon Kuoman "mummokengät". Tuntuivat pirun hyvältä jalassa, joten ehkäpä kehtaan pistää pimeällä jalkaan ;o) niin, ettei kukaan huomaa !


Risto oli käyttänyt Inkan ja Rommin lenkillä. Olivat tavanneet pitkäkarvaisen blue merle collie nartun Diman 11 kk, jonka kanssa Inka oli sitten leikkinyt. Hieno juttu, että tyttö sai remuta uuden ystävän kanssa oikein kunnolla.


Illalla käytiin vain pikkulenkillä Paulan kanssa, eipä mitään sen ihmeempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti