perjantai 9. marraskuuta 2007

08.11.2007 hyppyharjoitus Rommilla


Käytiin töiden jälkeen pissalenkin ohessa Viilarin kentällä. Pablo ja Inka saivat tyytyä olemaan kentän laidalla. Rommin kanssa otettiin muutamaan kertaan jyrkkää vinoestettä edestakaisin, niin että kävelin sen vieressä.


Hyppyesteen otin niin, että laitoin Rommin istumaan esteen taakse ja namilla ohjasin sen esteen yli itse peruuttamalla ja ohjaamalla namilla niin, että kohotin käden ylös. Kohtuullinen hyppy, korkeus oli noin 91 cm, joten siinä tällähetkellä tuntuu olevan se kipuraja eli hyppy kulkee tuon korkeuden kohtuullisesti, sitten alkaa ne vaikeudet. Täytyy miettiä pitäisikö mökille ostaa kevättävarten vanerilevyä kahdella eri korkeudella 90 cm ja 105 cm. Ne voisi sitten laittaa hyppyesteeseen lautojen sijaan ja katsoa kuinka sujuu, kesällähän tosiaan lautaesteestä tuo 105 cm hypättiin ihan hyvin. Kuitenkin kyse on vain 9 cm, että päästään metriin. Samalla voisi kyhää pari agilityestettä, jotka laitetaan tuon esteen kummallekkin puolelle, jotta saadaan ponnistamaan oikealta kohdalta, vähän samalla tavoin kuin kesällä merkkasin laudoilla mistä kohtaa täytyy ponnistaa. Hyppy vaan taas suuntautuu liian pitkäksi ja matalaksi, kun pitäisi saada se kohdistumaan korkeammalle ja ponnistamaan vahvemmin ylöspäin. Sain ohjeen kouluttajalta, että laitan esteen edestä hyppäämään matalalta suoraan ylös ja nami taakse, siitä vaan sitten muodostuu se ongelma, että ponnistaa esteestä, käääääk !


Illalla laumamme vahvistuikin kahdella pienellä villakoiralla Sandralla ja Topiaksella. Viime hoitokerrasta olikin jo aikaa, mutta hyvin sulautuivat taas pikkukaverit porukkaan. Topi varsinkin liimautui taas kiinni minuun ja lopulta istuin kahdenistuttavassa sohvassa Pablo mun jalkojen takana toisessa päässä ja kaksi ipanaa mun päällä, että sillai, vähän sanoisinko tungosta. Inka vähän oli hämillään toisten röyhkeydestä, mutta ei sekään sen kummempaa asiasta kommentoinut, tyytyi vaan ihmettelemään. Jopa ruokailukin sujui yllättävän hyvin, koko porukka ruokaili hienosti porukassa ja ipanatkin söivät, vaikka Risto sitä etukäteen vähän epäili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti