tiistai 26. toukokuuta 2015

Sairasloma jatkuu ja kausi taitaa olla tässä

Parantuminen on hidasta ja sairaslomaa tuli viikko lisää. Perjantaina pitäisi varmaan mennä taas lääkäriin,  jos ei edistystä tapahdu tai pahenee. No jalka ei kyllä ole parempi ja yhdellä jalalla tulee pompittua.

Koirille rankkaa, kun ei pääse kuin pissalle. Itse  en pysty viemään niitä ollenkaan, ei edes kengät mahdu jalkaan. Toivo onneksi edes on päässyt agilityyn kaksi kertaa Marian kanssa.

Inkalla on ollut huono kausi, kun se vähäinenkään lenkkeily ei maita ja tuntuu lähinnä nukkuvan. Ruokaa kyllä kyttäilee, mutta vähennettävä sen ruokamäärää, kun ei liiku.

Voi, kun alkaisi jalka kantamaan niin pääsisi lenkille koirien kanssa.

Tältä kaudelta jää kuitenkin jälkitreenit vähiin ja samoin agility. Toivottavasti kyetään kesän aikana edes tottistelemaan. Metsään en jalalla uskalla varmaan kuin syksyllä, ellei jalka yhtä-äkkiä selvästi parane tukevaksi. Agility varsinkin harmittaa,   kun juuri saatiin treeni ryhmä.  Toivotaan, että saisin lainaohjaajan joksikin aikaa. Marialla ja Toivolla ainakin vielä on ollut ihan mukavaa treeneissä, joten toivotaan, että Maria jaksaa Toivoa jonkin aikaa, ainakin Toivo parhaansa mukaan laittaa itseään tykö 😃,  kun on niin onnellinen, kun Maria tulee hakemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti