sunnuntai 14. joulukuuta 2014

27.11.2014 Vesalassa treenimässä

Mariannen kanssa tokotreenit Vesalan kentällä ja tällä kertaa pääsi Inkakin mukaan treenimään ja voi sitä iloa taas. Inka teki lähinnä vähän hassuttelua ja siitähän tyttönen tykkäsi.

Mariannen mukaan Toivo on kehittynyt ihan valtavasti ja ei uskoisi, että vielä muutama kuukausi sitten väänettiin vaan siitäkin, että totellaanko edes sivulletulo käskyä tai lähdetäänkö omille teilleen omapäisesti. Kyllä tässä näkee sen, että oikeasti pitää tehdä töitä, ei se koiran vika ole, että hormoonit hyrrää ja sen on nuori keskenkasvuinen nulikka.

Nyt sitten kiitos tässä seisoo, kun koiraa voi pitää auki treenitilanteessa, vaikka ihmisiä ja koiria lappaa lähettyvillä. Samoin myös vapaana metsässä samoilessa Toivo osoittaa jo hyvin olevan kuulolla, vaikka kyllä välillä ottaa vähän liikaa välimatkaa ja aina on menossa ensimmäisenä.

Treenit sujuivat siis ihan kivasti yleisesti ottaen ja vähän Marianne myös liikkuroi meitä. Jessican luona tekemä kapulan nosto maasta ja pitäminen ei kuitenkaan ottanut oikein millään onnistuakseen, joten vähän helpoitettiin ja otto tapahtui suoraan kädestä. Jäävissä liikkeissä tahtoi maahanmeno hieman jäädä seisomiseksi tai jatkoi mukana seuraamisella ja todennäköisesti vika onkin mun äänensävyssä. Kun sitä muutettiin niin homma sujui paremmin. Seisomiseen annan vielä voimakkaan käsiavun, mutta sillain vaihvikkaa ja koiran ulkosivulta, pysähtyy sillä hyvin.

Inka tosiaan teki hieman ruutua ja ruudusta merkille juoksemista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti