maanantai 29. joulukuuta 2014

25.12.2014, 26.12.2014 ja 28.12.2014 treeniä Vuokkosilla

25.12.2014 tokoa ja agilityä sekä lenkkeilyä

Toivo ja Inka treenaili taas hallilla. Inka opettaa lähinnä minua opettamaan Toivolle myöhemmin Evl:n uutta hyppyliikettä paloissa. Vaikeinta tuntuu olla merkille irtoaminen, kun esteet ja kapulat on paikoillaan. Kokeilin erilaisia tapoja. Kivaa ainakin Inkan mielestä. Seuraaminen myös oikein hauskaa ja innokasta Inkalta.

Toivo nyt lähinnä on treenannut ruutua, noutoja ja jopa hyppynoutoa, lähinnä paloja.

Marianne saapui kanssa naapurikentällä treenaan ja lähdettiin yhdessä treenaamisen jälkeen metsälenkille. Ennen lenkkiä ehdittiin treenata kuitenkin paikallaoloja yhdessä ja lisäksi hieman treenailin myös agilityä.

Toivo juoksi onnesta soikeana kavereidensa kanssa ja Inkakin sitkeästi sinnitteli mukana.

26.12.2014 tokoa Vuokkosilla Mariannen kanssa

1. Kierros

Alokas luokka kisamaisesti kahdessa erässä.

Seuraamiset kytkettynä ja vapaana. Ei niin hyvää kuin Jessicalla, painoi taas ja pikkusen tiputti kontaktia vasemmalle käännöksissä tai no ainakin siltä tuntui ja pysähdyksissä vinoutta. Itse pysähdyin liian nopeasti. Tehtiin myös paikalla käännös oikealle ja juoksuun heti, hih !

Liikkeestä maahan, ihan ok, loppu pysyi ok.

Tässä välissä palkkaus myös lelulla :) !

Luoksetulo, muuten ok, mutta aika voimalla eteen, vaikka vähän pidin polvia koukussa sekä kädet vielä liivin alareunassa. Sivulletulossa vähän treenaamista.

Liikkeestä seisominen, no muuten ok, mutta en nyt tarkemmin muista.

Hyppy, hyvin lähti ja hyvin seisahtui, ihan vöhän säätöä lopussa, mutta ei kovin paljoa.

Loppuun kunnon palkkaus lelulla.

Välissä sitten Mariannen ja Lahjan vuoro ja sen jälkeen Toivo treenasi parin liikkeen palkkaamattomuutta, jossa tehtiin yksi liike palkatta ja toisessa puututtiin virheisiin esim. Luoksetulo sosiaalisella palkalla ja seisomisesta huomautetaan ja korjataan, jos liikkuttaa tassua. Yritettiin  kyllä tätä jo heti kisaharjoituksen jälkeen, mutta Toivo ei jaksanut keskittyä, joten laitettiin Toivo jäähylle.

Noutotreeniä tehtiin 4 eri treenillä. Ekaksi nosto välistä, seuraavaksi nosto ja luovutus kääntyen. Sitten nosto maasta ja pito, vapautus lelulle ja lopuksi pannasta kiinni ja lelun heitto lähelle, josts nosto ja vapautus lelulle. Oikein kivaa tekemistä.

Inka ja Leo hömppäs vähän yhtäaikaa ja sitten paikallaolo treeniä istuen Toivo ja Lahja sekä paikalla makuu Toivo ja Leo.

Lopuksi taas lenkille, jossa Inkan kanssa yritettiin sitkeästi pysyä mukana ;) !


28.12.2014 agilityä ja tokoa

Ensin agilitytreeniä ja sitten vähän tokoilua hyvin aikaisin aamulla, ekana hallilla.

Inka aloitti toko treenit ja tehtiin taas sitä samaa hyppynouto liikettä. Tämän lisäksi seuraamista ja luoksetuloa.

Tein peilin avulla palveluskoirapuolen tyyliin paikallaoloa Toivon kanssa.

Seuraamista kahdeksikolla eli kaarteita sekä käytin kapuloita ja hyppyjä häiriöinä. Tietty taas noutoa ja hyppynoudon loppuosaa. Merkkiä ja merkin kiertoa sekä Inkan avustamana paikalla istumista ja makuuta. Inka on aivan super, niin rauhallisen ja varman näköinen.

Lopuksi sitten taas lenkille ja vielä uskalsin antaa olla vapaana, mutta seuraavaksi täytyy pitää koirat kiinni, kun rupeavat taas räiskimään ilotulitteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti