maanantai 15. huhtikuuta 2013

14.04.2013 agilitykisat

No eipä ne kepit menny sitten kummallakaan radalla, vaikka niin hienosti suoritti niitä perjantaina. Mutta eipä sentään ainakaan lopettanut pujottelua kesken keppien, mutta sisäänmenot epäonnistui kummassakin. Mä huidon miten sattuu ei ohjaavalla kädellä....... videolta näkyy tosi selvästi, ettei siitä mitään tule. Inka pitäisi saada hakemaan ne kepit nyt itsenäisesti kunnolla niin ei tässä olisi ihmeempää.

Ekasta radasta on video, mutta toisesta ei ole. Ekalla Inka varasti lähdöstä ja jäi seisoon ekan esteen eteen ja käskin siitä hypään yli ja Inka tuli ali............ jep jep, olisi pitänyt tajuu viedä se takaisin ja ottaa uudelleen, kun kerta ei ollut ylittänyt lähtöviivaa. Saatiin hylly, kun vein Inkan takaisin sen tultua alitse ja Inka vielä hyppäs esteen takasipäin. No sen jälkeen näytti ihan kivalta, mutta ne kepit taas möhlittiin. Puomilla ravasi sen keskiosan, joten se hidastaa kauheasti. Muuten ihan siistiä menoa.

Toisella radalla sitten sujui ihan kiemurat kivasti, mutta kepit tökki ihan samaan tapaan kuin edellisellä radalla. Yhdessä kohtaa Inka teki ison kaarteen ja lähti kohti väärää hyppyestettä, sain juuri ja juuri pelastettua sen kohdan.

Huolestuttavaa kuitenkin on se, että Inkan hyppy ei ole aivan puhdas. Onko etupää sitten jumissa yhä edelleen........ ilmeisesti on. Osteopaatti noin viikon kuluttua tulee tarpeeseen. Hyppy lähtee hyvin, mutta alastulossa ei ole joustavuutta ja vähän kuin töksähtää, ei ilmeisesti pysty venyttään tarpeeksi etupäätään, koska on kireällä.

Inkan mielestä varmaan kuitenkin mukavinta oli painia pikkuisen Jay bortsu pennun kanssa. Innostui oikein tosissaan, kun toisella oli samanlainen leikkityyli tökkiä tassulla suoraan päin naamaa ;o). Inka kaipaisi juuri nyt tuollaisen pentukaverin, joka pistäisi vanhaan ruovaan liikettä.

Vähän otin myös kaukoja sekä seuraamista kisojen päätteeksi. Inka selvästi vähän sotkee istumisen ja maahanmenon käsimerkin, kun annan ne kovassa hälyssä kaukana, näyttävätkö ne liian samalta kaukaa, vaikka toinen lähtee ylös ja toinen alas. Korvat on luimussa, johtuen koirien haukkumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti