lauantai 13. huhtikuuta 2013

12.04.2013 Vuokkosilla tokoa ja agia

Töiden jälkeen pika pikaa Ojankoon, jotta ehdin ottaan tokoa ja agilityä, ennenkuin pitäisi lähteä kauppaan. Aloitimme tokolla kentällä kolme ja piipahdin sitten kentällä neljä ottamassa hieman keppejä ja täyskorkeita esteitä. Hyppy kulki paremmin kuin tiistaina ja kepit sujuivat yllättävän hyvin. Inka tuntui paljon tiistaita paremmalta ja innokkaammalta, vaikka oltiin vedetty kunnon setti tokoa alle.

INKA / TOKO

Suoraan autosta, ei mitään pissatusta edes vaan ihan kentälle suoraan. Kehän olin rakentanut jo etukäteen ja ruutu oli etureunassa. Kehässä oli myös ohjatun merkit ihan näkyvillä ns. häiriönä. Jätin patukan Inkan nähden laatikon päälle.

  • SEURAAMINEN / palkkasin, mutta huomattavasti vähemmmän (uusi pinkki vinkupallo), ääntely aika minimissään, lähes hiljaa tai voisi sanoa, että vain muutama erittäin hiljainen puhina, jossain paikalla käännöksessä vasemmalle. Muistin pitää katseen eteenpäin ja kääntää pään kunnolla täyskäännöksissä sekä hitaan käynnin askellus oli muutettava nopeammaksi, jolloin Inkan asenne on ryhdikkäämpi.
  • OHJATTU NOUTO, oikea / merkille hyvin ja lähti hyvin, mutta kääntyi keskikapulalle, johon pysäytin ja ohjasin oikealle, meni hyvin ja sivulle annoin avun / ei ääntä merkiltä lähtiessä, kun lisäsin vähän jännitettä, ei myöskään varastanut / Toinen sitten niin, että kutsuin merkille => kehut, ei namia / jännitteen lisääminen ja lähetys, palautus eteen.... häh, aivan piikkisuoraan ja lähelle, mites tässä näin kävi ? No päätin hyväksyä tämän, vaikka palautus on nykyään sivulle, en halua lisätä epävarmuutta.
  • OHJATTU NOUTO, vasen / oikein hyvä ja ilman ääntä
  • RUUTU EVL tai lähinnä ruudun merkki / ohjatun keskikapula jäi merkin meno matkalle ja se tuntui olevan vähän ylipääsemätön häiriö => meni kapulan taakse kuin merkille, meinas nostaa, mutta en antanut periksi (kerran kävin näyttämässä merkin) / ruutuun mentiin ihan hiljaa, kun taas lisäsin hiukan jännitettä ja ei voinut päätellä milloin lähetän / ruudussa pallo / tein ylllärin, jätin merkille pallon :) ja Inka oli ihan ihmeissään, että mistä se sinne pyllähti
  • KAUKOT / yksittäisiä vaihtoja eri matkoilta / tarkkana toisen takajalan kanssa / lähes virheetöntä kokoajan => yes
Tähän väliin agilityä naapurikentällä ja sen jälkeen jatkettiin tokolla.

  • RUUDUN LOPPUOSA ja ruudun paikka  2 / vähän sain vaatia tarkentamaan paikan, sivulle tullessa palkkasin välittömästi patukalla => Inka tykkäs
  • LUOKSETULON PYSÄYTYS käsimerkillä, kierto / a) sivulle, kierron kautta seisoon b) pysäytys seisoon ja kierron kautta vapautus c) pysäytys seisoon ja kierron kautta maahan d) suoraan sivulle ja kierron kautta vapautus (jotain noin, voi olla, että järjestys ei ollut ihan noin, mutta pääajatus tuossa)
  • KAUKOT / yksittäisiä vaihtoja ja vähän pidempiä sarjoja / matkan kasvatus yli 20 askeleeseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti