sunnuntai 31. tammikuuta 2010

31.01.2010 lunta tupruttaa


Lunta on tullut kaatamalla ja tänään ollaan vaan lenkkeilty. Vähän saivat koirat myös vapaana juosta ja Pablo innostui toisia hiukan juoksuttamaan. Eivät kuitenkaan tahdo lähteä poluilta pahemmin pois !


Risto ei näytä sietävän Rommia lähettyvillään ja on sille kokoajan todella tyly. Ymmärrän kyllä hänen tunteensa, mutta eihän tuo koira voi ymmärtää ja on kovin epävarma ja hämillään tilanteesta. Ikävintä äsken oli kun Risto tuli kotiin äsken viemästä poikia kotiin, menivät koirat Ristoa vastaan ja Risto otti vain Inkan ja Pablon ulos. Rommille vaan ilmoitti, että ei vie Rommia ulos ja käski Rommin painua kauas hänestä sekä ilmoitti, että Anne vie sinut ulos. Saa nähdä mitä tästä tulee, ihan kuin stressattavaa ei olisi muutenkin jo tarpeeksi.


************


No Anne ja Rommi kävi sitten kaksistaan ulkona, ei se Rommia haitannut. Vähän piti vastata naapuritalon narttukoirille, mutta muuten oltiin ihan kiltisti, mutta hieman varmistelin seurauttamalla piha-alueella Rommia namin avulla eli ne kohdat, joissa meidät voi yllättää. Täytyy muistaa yrittää soittaa se osteopaatti Rommille maanantaina.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti