maanantai 1. helmikuuta 2010

01.02.2010 auto sulamaan


Aamulla piti viedä menopeli sulatukseen isän autotalliin. Aivan jäässä, jääpuikkoja pitkin peltiä sekä tankin luukku jäätynyt kiinni.


Rommille sain tilattua kahden viikon päähän osteopaatin. Onneksi sain ajan näin äkkiä niin tulee tarkistettua onko jumittumia.


*************


Päivällä lenkkeiltiin suhteellisen aisoissa koko porukka. Törmättiin alkulenkillä yhden omakotitalon vartijaan, jonka aikana meinasi suukopua syntyä kaikkien osalta, mutta mun karjaisusta hiljeni sitten jopa se jättimäinen sakemanninkin sekoitus (jota satun kyllä itsekkin hieman pelkäämään).


Muuten nuorempi herrankin tuntui pysyvän kuosissa ihan kivasti koko reissun ajan.


Iltalenkillä taas tietty huonoa tuuria ja naapurin koira samaan aikaan tiellä. Hänellä olisi ollut juuri sopiva paikka, johon olisi voinut meitä väistää hetkeksi, mutta kun ei, täytyy vaan tunkea ahtaaseen tienkohtaan samaan sysyyn, jossa toisella puolella autoja ja toisella puolella kinoksia. Minä sitten sysäsin koirat pakettiauton taakse syvään lumeen ja yritin kahlata lumessa rinnettä ylös, jossa Rommi yritti palata kun ei päässyt eteenpäin. Komensin ne tylysti vaan jatkamaan matkaa, vaikka totesin etenemisen tosi hankalaksi niin itselle kuin koirille, mutta mitä tekee sitten tämä nainen koiransa kanssa, kääntyy kotiin..... hei halooo, mä teen hänelle täyden tien tilaa siirtymällä metsään helkkarin huonossa kohtaa ja hän kääntyy kotiin eli ei vie koiraansa kuin meidän autojen kääntöpaikalle ulos, voi elämä !


No kohtaaminen meni kuitenkin meidän osalta siis ihan hyvin kahlaamista lukuunottamatta, ei ehtinyt Rommi edes haukkua. Risto tuli kanssa kotiin hetken kuluttua ja olivat kuulemma aamulla hieroneet hieman sopua, kun Rommi oli tullut läpsimään tassulla Ristoa. Rommi sai nyt pikkuisen silitystäkin kotiintulon tervetuloksi, joten kiva näin  !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti