lauantai 16. tammikuuta 2010

16.01.2010 tokoa Hakkilassa ja isän juhlat


Rommilla treenit taas Hakkilassa. Inka ja Pablo lähtivät mukaan autoon, koska ajattelin käydä lenkillä samalla Sipoossa. Alkuun meillä oli paikallaolo niin, että Pia toimi tuomarina ja Sanna liikkurina. Menimme Rommin kanssa vapaana ensimmäisenä tarkastukseen ja siitä sitten omalle paikallemme riviin. Paikallaolo kesti sen 4 minuuttia ja olimme pressun takana piilossa, paitsi yksi ohjaaja koiransa edessä (viisi koiraa rivissä).



  • Seuraaminen / muutama askel ja siitä valtavat kehut

  • Takapääharjoitus paikallaan, sivuaskeleet / peruutus tuottaa ongelmaa, tekee istumisen kautta, menee vinoon

  • Jäävät sarjana käsiavulla / istu - maahan - seiso

  • Istuminen / viritys, seuraamisen kautta ja naksulla vahvistus oikeasta asenn osta x 3

  • Kaukot / paremmin keskittyi, seisomisesta maahan hieman ongelmia, lauta edessä, koukistaa etujalat

  • Luoksetulon pysäytys / merkit / jäi hyvin maahan, juoksin / erinomainen seisominen merkille / loppuosa kohtuullinen, välillä ennen kutsua kävin palkkaamassa / seuraava läpijuoksu, mutta nousi istumaan, jolloin hieman toruin ja jätin uudelleen, nyt hyvin läpijuoksuna

  • Seuraaminen / luoksetulomerkkien pujottelua / ihan kiva vire ja asento oikea, kontakti ok

  • Tunnari / epäonnistui totaalisesti, häiriintyi takana olevasta koirasta ja sivulla olevista myös / reagoi vasta kolmanteen käskyyn ja lähti ravaamaan repulle / kävin kävelemässä kapuloille, mutta sama toistui / tämän jälkeen menin Pian kehoituksesta (Pia Miettinen) kapuloiden eteen (olin kyllä näin ajatellut tehdä itsekkin Jessican ohjeen mukaan) / nyt kävi rivin läpi pariin otteeseen ja toi sitten oman / tästä kunnon kehu

  • Ruutu / yritin lähettää suoraan kun vähän näytti kuin olisi merkinnyt ruudun, mutta lähti ravilla epätietoisen oloisena / sen jälkeen näyttöruutu pariin otteeseen ja sitten kutsuna / siinäkin mokasin kun unohdin ennen ruutua sanoa "tule", huoh !


Harmittaa tuo tunnari ja ruutu, ei enää vire kestänyt häiriötä ja vuoro oli jo lopussa, harmillinen takaisku, muuten oli niin onnistunut treeni. Onneksi tunnari saatiin vietyä kunnialla loppuun ja ruututreenikin oli lopulta koiralle ihan onnistunut, kun helpotettiin.


Hallilta suoraan Sipooseen metsälenkille ja sen jälkeen kotiin hakemaan Risto ja Tomi kaupassa käymään. Sitten pikaisesti taksilla juhlimaan isän synttäreitä Kurkimäkeen Ellen luokse Riston kanssa. Oikein mukavat juhlat meillä olikin ja tosiaan juhlimme isän 80-vuotispäiviä.


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti