keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

25.04.2016 HSKH alo -kurssin viimeinen kerta

Viimeisellä kurssikerralla oli kisaharjoitus alokasluokasta, joka olisi pitänyt olla meille helppo, mutta Toivo oli taas aivan väärällä vireellä liikenteellä, jouduin useampaan kertaan viemään sivuun maahan rauhoittumaan, kun haukkui.

Odotin Toivon olevan sopivassa vireessä, kun odotti niin nätisti kentän laidalla edellisen koirakon tehdessä. Meitä koulutettavia oli vain kaksi tällä viimeisellä kerralla viidestä koirakosta. Jätin pallon kentän aidan taakse ja se häiritsi ensimmäistä kertaa Toivoa. Ensimmäinen liike oli liikkeestä maahan, jossa tuli jo haukahduksia. Seuraavana luoksetulo, jossa sitten tuli haukkumista ja turhautumista, kävin viemässä Toivon pois kentältä. Nyt meni jo paremmin ja luoksetulo ihan ok, mutta taisi nousta taas istumaan selkäni takana ja käsin maahan.

Seuraaminen oli seuraavana ja taas ääntä, jolloin laitoin taas kentän takareunaan makuulle haukkumisen takia. Seuraaminen oli aikamoista sähellystä, kun otti häiriötä naapurikentästä niin paljon, mutta ei enää haukkunut. Toivon ilme oli kokoajan vähän hermostunut ja hypyssäkin alkoi nykimään ennen aikojaan.

Kapulan pito meni hyvin ja kauko-ohjauksen tein avoimen luokan mukaan ja olin erittäin tyytyväinen suoritukseen. Tämän jälkeen tehtiin merkin kierto vielä lisäksi ja se oli oikein kiva !

Loppuun vielä uudelleen seuraamista, joka oli jo paljon parempaa ja Toivon ilme rauhallinen !

Aikaa oli niin paljon, että loppuun tehtiin sitten vähän muutakin, mutta muisti alkaa nyt pätkiä, että mitä. Olisiko ollut seisomisen pysymistä vai mitä, en nyt enää muista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti