torstai 14. huhtikuuta 2016

11.04.2016 Hskh:n kurssin toiseksi viimeinen kerta

Toivo oli taas oikein kivan ja aktiivisen tuntuinen, joten sen kanssa oli tosi kiva treenailla. Tällä kertaa teemana oli häiriöt ja tehtiin seuraamista lelukujan kautta sekä pujotellen lelujen välistä.

Toivon asenne oli niin kohdallaan kuin vaan voi olla. Lisäksi sitten tehtiin luokse tuloa häiriöillä ja hyvin se Toivo lelukujan kautta sen teki, mutta nyt on tullut esille se, että se meinaa nousta odottaessa istumaan. Lisäksi toinen ongelma tuli, että kun viritän luokse tuloon niin meinaa vaan jäädä istumaan ja maa -käsky ei nyt millään tuntunut menevän sivulla jakeluun.

Teimme myös seisomisen paikalla pysymistä ja meillä se sujuu paremmin etupalkalla, mutta vaihdellen tehdään nyt sitten lelu ja namipalkalla tätä.

Paikallaoloissa tehtiin sitten Toivon kanssa sitä istumista lähinnä ja ehkä ahnehdin liikaa, kun Inkan kanssa yhteistreeneissä Toivo pitää tassut jo tosi hyvin paikallaan, mutta täällä tuli liikuttamista pari kertaa. Ensimmäisen kävin korjaamassa tassun takaisin, mutta toisessa en enää sitten ehtinyt.

No kivalta se Toivo kuitenkin tuntui ja leikki taas niin innokkaasti palloillaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti