torstai 21. huhtikuuta 2016

17.04.2016 Treeniä ja treeniä

TREENIT RACINAL AREENALLA

Aamu meni hallilla treenaillen rally-tokoa. Ensin kylläkin otin Toivolle merkin kiertoa kolmella 40 cm merkillä, jotka sijoitin eri paikkoihin kentällä. Toivo oli innoissaan ja oikein pätevä, vaikka olin laittanut vielä hyppyesteen sinne häiriöksi. Myös parissa lähetyksessä oli toinen merkki hieman häiriönä, kun sinne oli juuri aikaisemmin laitettu menemään.

Tein Inkalle avo -luokan radan rally-tokossa ja se meni ihan kivasti, mutta ongelmana on nuo eteentulot, kun olen pysähtynyt paikoilleen. Inka tahtoisi kiertää minut ja taulun, eikä tulla eteen. Nyt, kun se vielä on vapaana niin ei se helpota yhtään. Otin Inkan kanssa muutaman kohdan erikseen ja niissä sitten käytin namiohjausta hyödyksi. Hyppy menee ihan hyvin ja niin houkutuskin, tosin tällä kertaa en ollut houkutusta laittanut. Sivuaskel ja paikallaan käännökset on Inkalle tuttuja ja samoin nuo täyskäännös jutut eli aika valmis se olisi sinne kisaan, kuhan saan nuo eteen kiepsahdukset kuntoon.

Toivo teki samaa rataa, mutta sille se oli vähän vaikea, joten korjailin sen kanssa muutamia kohtia myös namia käyttäen.

Tämän jälkeen muutin rataa ja Inka oli aika pätevä yhä edelleen, mutta ehkä hieman into ei yhtä kova kuin yleensä. Eli treenejä on nyt ollut liian tiuhaa ilmeisesti. Ehkä treenaan nyt kotona niitä pikkujuttuja kuntoon.

Toivolle otin jo heti alkuun vähän enemmän palkkausta, eikä vaan lopussa, mutta tämä toinen treeni meni vähän pilalle, kun ovesta tuli henkilö, joka keskeytti meidän treenin kysymällä, että voiko mennä laittamaan agility kisojen numerolappuja, ettei vaan häiritse meidän treenejä. No joo....... eihän sillä enää mitään väliä ollut, kun Toivo oli jo ehtinyt häiriintyä, enkä saanut sitä kunnolla keskittymään, kun seurasi naisen tekemisiä. Lopulta sain jotain edes tehtyä ja päädyinkin sitten seurattaman pelkästään.

Poistin sitten kaikki kyltit ja otin vaan kentällä seuraamista, ympyrää ja sixsakkia sekä aika paljon juoksupätkiä ja pysähdyksiä. Poikkeavaa oli se, että palkkasin Frolicilla, jolloin painaminen ei ollut niin selvää ja pysyi aika hyvin irti jalasta.

Tämän jälkeen Porvooseen ajo Dog and Catiin ostoksille ja sieltä pika pikaa takaisin Vantaalle treeneihin Mariannen kanssa. Matkalla kävin kyllä syömässä Mac Donaldsissa, kun en ehtinyt käydä kotona.

*********

TREENIT HEUREKALLA

Toivo pääsi Heurekalla taas vääntämään ruutua ja noutoa !

Ruutuun on tullut aika kivasti motivaatiota lelulla ja alustalla sitä oikeaa sijoittumista ilman, että ilme taas muuttuu huonompaan suuntaan, kun alusta on tarjolla. Aina viimeiseksi kuitenkin lähetän lelulle ja välissä saattaa sitten olla, jokin muukin liike. Nyt alkaa ulkona ruudun hahmotus olemaan pikkasen parempi kuin viikko sitten.

Noudon eteen tulo takkuaa tosi pahasti, kun on niin epävarma, että mihin pitää tulla. Mielellään tulisi suoraan sivulle. Toivo heittäytyy ihan onnettomaksi raukaksi mukamas, mutta hetken kuluttua on olevinaan niin pätevä. Ei pidä lähteä tuohon kelkkaan mukaan, kyllä se pystyy, vaikka kuinka esittäisi, että ei hän nyt millään pysty. Samaahan se teki Jessicalla, mutta kuitenkin jaksoi, vaikka kuinka monta toistoa.

Toivo kävi kahteen otteeseen kentällä ja toisella kerralla tehtiin aluksi merkille lähetys kahteen otteeseen. Sitten tunnari kapulan piilotusta yhdellä kapulalla niin, että Marianne vei kapulan. Vähän yritti alkuun merkkaamisen jälkeen väistää kapulaa, mutta toi sitten kuitenkin ja toisella kertaa jo iloisesti.

Loppuun sitten taas noudon vääntämistä uudelleen ja käytettiin niin aitaa kuin puutakin estämässä suoraan sivulletuloa, mutta nyt täytyy kotona harjoitella läheltä paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti