lauantai 9. huhtikuuta 2016

06.04.2016 treeniä hallilla

Töiden jälkeen Ojankoon hallille ja tein rally-toko radan Inkalle ja Toivokin pääsi taas kokeileen. Toivon kanssa sujuikin paremmin kuin viimeksi, en ollut osannut odottaa tällöistä muutosta. Tämä oli siis toinen kerta, kun mulla oli radalla kyltit. Hieman kyllä alkoi hermostuttaa tulevat kisat Inkan kanssa, kun mulla ei ole hajua oikeasta paikasta suhteessa kylttiin ja liikkeisiin.

Tokoa tehtii  sitten kummankin koiran voimin ja Inka avusti mhös Toivon paikalla istumista. Inka teki Toivon edestä ja sivulta luoksetuloa, mutta kutsuin nimellä. Paikkamakuuta tehtiin taas pk-puolen tyyliin 30 askelta ja selkä koiraan päin.

Ruutua, noutoa ja merkin kiertoa sekä seuraamista ja siihen liittyvää peruuttamista erikseen. Jollain tavalla tehtiin kaikkia avon liikkeitä kaukoja lukuunottamatta !

Aika tyytyväinen olin kumpaankin koiraan, joten treeni tuottaa tulosta. Haukkumiseen puutuin heti ja sainkin sen aika nopeasti tekemään hiljaa.

Olen nyt vaihdellut noudon suoritustapoja, välillä vaan paluuta, välillä nouto niin, että ennen lähetystä kierrän Toivon ympäri tai palkkaan namilla. Välillä sitten pelkkiä iskunoutoja ja nostoja meidän välistä. Aika monet liikkeen osat on valmiina, mutta paljon on vielä töitä.

Loppuun testasin vielä bh-kokeen jääviä, kun enhän ole tottunut pysähtymään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti