keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

21.04.2016 kouluttajien vuorolla

Torstaina oli yhden kentän kouluttajien vuoro ja ketään muuta ei itseni lisäksi ollut paikalla, joten saatiin sitten tunnin vuoro ihan omaan käyttöön Toivon kanssa. Treenit meni todella hyvin, vaikka poika parka teki lähes 50 minuuttia tauotta töitä. Ei olisi suostunut senkään jälkeen lähtemään kentältä pois ja leikki todella hyvin !

MERKIN KIERTO JA RUUTU

Rakensin ruudun kentälle ja suunnilleen keskellä kenttää meni luoksetulo rivi, jossa oli pieniä korkeita törppöjä useampia. Ennen pikku törppöjen laittoa otin kuitenkin ensin ruudusta poispäin ruudun sivulta 40 cm törpön kierron, joka meni todella hyvin. Yritän vaihdella aina välillä lennosta palkka ja välillä suoraan sivulle.

Ruutuun tehtiin taas lähinnä motivaatiota eli ensimmäinen pallolle ja seuraava alustalle. Nämäkin meni ihan kivasti.

SEURAAMINEN JA JÄÄVÄT

Jonkin verran tehtiin seuraamista ja peilin suuntaan jääviä, kummassakaan ei mitään ihmeellistä. Tein seuraamista myös suurta ympyrää ja pujoteltiin siksakkia pikku tolppien ympärillä.

LUOKSETULO, HYPPY JA NOUTO

Jonkun verran ollaan harjoiteltu myös sitä luoksetulon maassa pysymistä ja palkattu siitä aikapaljon. Peilistä on ollut hyvä seurata miten käyttäytyy, kun loittonen. Tämä herkku sitten vähitellen loppuu, kun en ottanut kesäkaudelle hallikorttia.

Hyppy tehtiin ja se sujui oikein hyvin, kuten aina ilman liikkeenohjaajaa eli liikettä pitäisi saada tehtyä liikkeenohjaajan kanssa häiriöharjoituksin.

Noutoa tehtiin tietysti myös ja siinä pääpainona eteentulon vahvistaminen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti