lauantai 9. huhtikuuta 2016

09.04.2016 Inkan ja mun eka yhteinen rally-toko kisa Riihimäellä

Perjantaina en pahemmin treenannut. Lenkillä otin Inkalla pari eteentuloa ja peruuttamista, kun keskiviikkona oli vähän ongelmaa, kun Inka tekee omia ratkaisuja kuuntelematta mua. Toivon kanssa seuraamista ja muuta pientä omalla kentällä.

Kotona vielä mittailkn kyltin ja minun oikeaa kulmaa ja välimatkaa. Laukkuun laitoin valmiiksi Inkan paperit ja loppupalkan. Aamulla lenkitin koirat aika lyhyesti ja matkaan löhdettiin kummankin koiran voimin. Perillä ulkoilutin kumpaakin sen jälkeen, kun olin käynyt ilmoittautumassa. Ilokseni samassa rataantutustumisessa oli Toivon maanantai koulutuksen toinenkin ryhmäläinen, joten aika meni nopeasti siinä rupatellessa. Radan opin aika nopeasti katsomalla muutaman edellisryhmäläisen suorituksen.

Inka jäi Marikan huomiin niin, että mäki minut ja aika myöhään kävin hakemassa Inkan ja suoraan kehään. Yllättävän hyvin Inka keskittyi minuun ja lähdettiin iihan hyvin liikkeelle. Tykkäsin Inkan tekemisestä, ei yhtään jähmeätä tai ilotonta osuutta. Liinan kanssa oli kuitenkin ongelmia, itsestäni se ei kiristynyt kuin kolmessa kohtaa, mutta talutin virheitä tuli 8 kertaa ja niistä aina 1 piste pois. Yksi vino eteen istuminen ja yksi epätarkasti tehty tehtävä. Myönnetään juu, huomasin kylöä ne myös itse ja sitten tuli yksi -10 pisteen tehtävä virhe, olisi kannattanut uusia, mutta en sitten uusinut, kun en ajatellut sitä virheeksi, kun Tehtäbä oli istua sivulle ja kiertää istuva koira. Annoin kaksi käskyä Inkalle istumiseen, kun Inka hämmentyi ekasta, kun eihän se ole tottunut, että tässä tulee käsky vaan Inka istuu omatoimisesti. Tuomari sitten katsoi tämän niin, että Inka seisoi. Okei, olisi kannattsnut uusia, mutta toisaalta Inka on sika herkkä, joten uusiminen llidi voinut rikkoa pslettia, joten tämä oli ehkä ihan hyvä ratkaisu.

Katselin videolta suoritusta ja olen ihan tyytyväinen meihin kumpaankin ja erittäin ilahtunut siitä, että Inkan koko olemus huokui iloisuutta ja tekemisen iloa. Pienellä viilaamisella saisi nuo pienet epätarkkuudet hiottua pois, joten jos Inkan kunto sallii niin ehkä me vielä suunnataan myös avoimeen  !

Valitettavasti tämä blogger ei antanut ladata Inkan kisasuoritusvideota tänne, kun se on liian suuri. Mene ja tiedä, kun ei se kestänyt kuin muutaman minuutin, mutta ei voi mitään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti