lauantai 16. huhtikuuta 2016

14.04.2016 Jessicalla Sipoossa

Toivolla oli yksinään koko tunnin yksäri,  ihan luxsusta.  Käytiin läpi avointa luokkaa ja ulkona ilmenneitä ongelmia.

Ei tämä mikään uusi juttu ole, kun mitä enemmän talvikauden hallissa  treenataan niin sitä enemmän ulos siirtyminen tuottaa ongelmaa alkuun.

Nyt Toivolle laadittiin ensin ruutuun motivaation palauttamista entiselle tasolle ja alustan sisäänajoa. Toimiva paketti.

Luoksetulon maassa pysymistä ja maahan menoa treenattiin. Niihin parempaa keskittymistä. Keskittymistä siinä minuun, ei ympäristöön.

Noutoa ja noudot palauttamista eteen, ensin avulla ja sitten vähentäen ja lähtemään korjaamaan, jos lähti väärään luovutus paikkaan. Ihan sika kehut, kun teki ajatuksella oikein. Jessica kehui Toivon virettä, kun läheltäkin jaksoi pitää vauhdin. Kyllä tuli toistoja 😃 ja toteutusta eri tavoin yhdellä treenikerralla. Älyttömän hyvä treeni.

Jäävät, no joo, nyt sitten keskittyi, oli nopea, oikeat asennot. Hieman hermostuu, kun menen taakse istumisessa, pientä muistutus ohi mennessä.

Peruutusta käytiin läpi rai sitä, kun Toivo peruuttaa hirveää vauhtia. Kokeiltiin eri tapoja ja lopulta saatiin yksi toimimaan Toivolla. Toivo muuten lähti taaksepäin kuin tykinkuulan suusta !

Hyppy, hieman teki mieli ennakoida, mutta malttoi mun  häiriö saannin ennenkuin tuli sieltä.

Kylläpä taas tuntui, että ei se kisaamiseen nyt niin pitkä matka ole, mutta ei nyt katsella kisapaikkaa vaan keskitytään varmuuden saamiseen liikkeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti