maanantai 13. heinäkuuta 2009

09.07.2009 pihatreeniä


Torstaina ei käyty kentällä. Ainoastaan hiukan pihatreeniä eli seuraamista, kontaktia, hyppyä, puunkierron kautta pysäytystä, noutokapulan kantoa ja luovutusta sekä lisäksi tietysti niitä kaukkareita.


Joku sitten jossain ampui tai mitä lie paukutteli ja vähän Inka tuntui ärsyyntyvän paukuista, vaikka kahdella edellisellä kerralla kun on kuullut niin ei ole välittänyt. Nyt kuitenkin näin äänen vaikuttavan, joten otin Rommin sisältä ja otettiin sitten yhteismaahanmenoja, joiden aikana Inkakin sitten rentoutui, koska Rommi yritti varastaa Inkankin namit.


Rommilla otin myös pitkästä aikaa avoimenluokan hyppyä ihan huvikseen ja siinä ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Heräsi aivan yhtä-äkkiä ajatus, että menisinkö kuitenkin vielä sen kanssa avoimeen kisaamaan, koska voittajan startti on vielä niin kaukana. Ruutu edistyy hyvin, mutta kaukokäskyt ovat vielä niin alussa, että 10 metriin on matkaa seisomisen kanssa. Lisäksi seuraaminen tarvitsee vielä harjoittelua paljonkin, koska nyt seuraamispaikkaa hinkataan taaksepäin ja siinä sitten kärsii kontakti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti