maanantai 6. heinäkuuta 2009

04.07.2009 Tuusulassa koiranäyttelyssä


Aamulla kävin hakemassa Virpin ja hänen Japaninpystykorva tyttösen Minjan Roihuvuoresta ja jatkoimme sitten matkaa Tuusulaan koiranäyttelyyn. Itse olin ilmoittanut Inkan näyttelyyn.


Olimme oikein kunnon kuormajuhtia, kun vaelsimme alueelle kahden koiran kanssa, teltan, kahden tuolin ja kahden näyttelyhäkin kera, raahaten kaikkia samaan aikaan mukanamme.


Paikalla oli myös Inkan lapset Osmo ja Kira. Näin Osmon nyt ensimmäistä kertaa pentuajan jälkeen ja tapasin sitten samalla Osmon uudet omistajat. Kirahan taas vuorostaan jäi kotiin kasvattajalle tai oikeastaan tarkemmin Tarjan pojalle Antille.


Tässä meidän jengin tulokset näyttelystä:


Osmo / jun urokset ERI 2
Kira / jun nartut ERI 1 / PN2 ja vara-serti
Inka / avo nartut ERI 2





Inkan poika Pettydude's My Tuff Guy "Osmo"




Inkan tytär Pettydude's My Valentine "Kira"


Tässä Inka poikansa Osmon kanssa yhteiskuvassa:



ja vielä lopuksi Inka itse Hymy:




Kovin pitkään näytti avoimessa luokassa, että tuomari sijoittaa Inkan tai Alatalon Tiinan Ansan ykköseksi, mutta yllättäen Rommin täyssisko Roosa samasta pentueesta kirikin ohitse, ellei sitten ollut jo etukäteen niin päättänyt, tiedä tuota. Roosa on kuitenkin mielestäni kaunis narttu, joten sille häviö ei ottanut päähän.


Parasnarttukehässä ei sitten ollutkaan mitään mahdollisuuksia, koska tuomari otti vain luokkansa voittajat jatkoon ja muille ei enää oikein huomiota edes jaettu tässävaiheessa enää eli tuomari vaan juoksutti luokkavoittajia ja me muut seistiin kehän laidalla eli ei yhtään verrannut luokkavoittajia muiden luokkien koiriin.


Vähän se harmitti, mutta asiaa lievensi se, että Inkan tytär sijoittui parasnarttu kehässä toiseksi !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti