torstai 9. heinäkuuta 2009

06.07.2009 agilityä


Inkalla agilitytreenit Ojangossa. Alkuun harjoiteltiin keinua pariin otteeseen ja katsoimme myös tilanteen suorilla kepeillä. Ihan kivasti meni helpommalta puolelta, mutta vaikeammalta aikamoista sählinkiä. Saimme neuvoksi harjoitella vielä kujalla, mutta kuitenkin välillä myös suorilla kepeillä. Loppuajan teimme sitten pientä radanpätkää.


Rata meni ihan hyvin ja sujuvasti kouluttajan mukaan. Vauhtikin oli kuulemma ihan hyvää, vaikka itsestä tuntui, että oltiin hitaita sekä Inka irtoaa ihan kivasti esteille. A:n kontaktikin sujui oikein hyvin. Pabloon verrattuna Inka ei ole aivan yhtä kuuliainen ja haltuunotto pitääkin aloittaa paljon aikaisemmin ja ääntä saa käyttää huomattavasti voimakkaammin, kun Pablo taas reagoi välittömästi.


Käytin myös loppusuoralle takapalkkaa eli olin jättänyt alkuun Inkan lammaskarvapatukan, jonka Inka kylläkin täysin unohti radan aikana.


Jossain vaiheessa harjoiteltiin Rommin kanssa kujakepeillä ja 6:lla suoralla kepillä. Muuten Inka on aika rauhallinen kentän laidalla, mutta Rommin tehdessä hommia, alkoi Inka hieman kuumua Nauru ja kun palautin Rommin takaisin aitaan kiinni niin Inkan oli aivan pakko antaa Rommille tukkapöllyä. Oli itse pakko puuttua kieltämällä moinen toiminta mustasukkaiselta neitokaiselta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti