sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

28.02.2009 tottista Viikissä


Tänään taas pk-ryhmän treenit Viikissä, kuitenkin tälläkertaa eri parkkipaikalla kuin viimeksi. Inka oli tänään Rommin sijaan treenaamassa, mutta Rommi pääsi mukaan, koska samalla saatan ulkoiluttaa sen Viikissä ja pyysin etukäteen Katia auttamaan Rommin tunnarin kanssa.


Inkan treenit sujuivat hyvin tai ainakin Inkan vire oli loistava. Käytin kokoajan vain patukkaa palkkana. Ongelmia on näköjään paljon ja ne ovat syntyneet nyt aivan lähiaikoina noiden takapääharjoitusten takia.


Vielä tämän lisäksi Inka ottaa kaikki mun kropan liikkeet huomioon ja liikkuu paikaltaan niiden mukaan. Mun pitäisi pystyä olemaan täysin eleetön ja se on vaikeaa, kun Inka on niin pieni, että mulla ei ole mitään hajua missä se on Nolostunut !



  • Kontakti häiriöllä / ihan kivasti pysyi kontakti, häiriö pelkästään apuohjaajien kävely ympärillä

  • Seuraaminen, yksi askel / palkkana patukka, lentää klo 9.00

  • Vauhtinouto / Samu heitti kapulaa vielä pidemmälle / vaadin istumaan, mutta pidin pannasta / vaihto lennossa patukkaan

  • Eteenmeno / Marjaana vei patukan, hetsaten Inkaa / ensimmäinen yritys meni persiilleen kun Inka sotki homman hakuun / toistolla oikein hyvä suoritus


Rommi pääsi myös sitten tekemään sen tunnarin, mutta paljon oli säätöä. Oli odottanut niin kauan autossa, että tunnetila ei ollut oikea. Sähläsi sitten aikalailla. Otettiin ihan niin, että itse käännyin kuten kisoissa ja kun kapulat oli laitettu, käännyin takaisin ja lähetin. Koski vääriin kapuloihin ja toi väärän. Toistettiin koko harjoitus ja nytkin sähelsi, mutta toi oikean kapulan.


Asiaa pohdittua hetken, tulin myös siihen tulokseen, että jos tuo väärän niin pidän toiset pihdit varalla ja nappaan kapulan pihdeillä ja vien takaisin. No toivottavasti ei tarvitse ruveta siihen.


Samalla annoin Rommin vähän aikaa olla siinä kanssamme kun keskustelimme ja annoin Marjaanalle ja Samulle namia, jotta voivat tarjota Rommille niitä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti