perjantai 20. maaliskuuta 2009

19.03.2009 pissanäytettä ja lenkkiä


Olin suunnitellut, että lähden töiden jälkeen Sipooseen lenkille koko lauman kanssa, mutta päädyinkin viemään Inkan pissanäytteen eläinlääkäriin.


Neiti on taas nuollut itseään ja merkkaa vähän väliä lenkillä. Toki juoksukin voi olla tulossa, mutta viimeksi se juoskun tulo olikin pissatulehdus. Kun aamulla tilasin aikaa Rommille kilpparitestiin niin mainitsin Inkasta samalla ja kehoitti tuomaan taas näytteen.


Onnekseni oma eläinlääkärimme sattui olemaan vastaanotossa kun vein pissanäytettä Inkan ja Pablon kanssa. Tuija ihan omasta aloitteestaan ehdotti, että tuon Inkan hoitopöydälle ja hän tsekkaa sen takapään. Ei ole värkki turvonnut, mutta anaaleissa on vähän jotain, joten ne puhdistettiin ja kuulemma tuli aikapaljon tavaraa.


Inka ei ole hangannut mitenkään peräpäätään tai muuta anaaliin viittaavaa ei ole ollut. Nyt onkin sitten aiheellista tutustua tuohonkin asiaan, kun meillä ei ole aikaisemmin siihen törmätty. Huomenna täytyy sitten ennen eläinlääkäriaseman sulkemista soittaa onko näytteessä bakteereja, pikatesti näytti puhdasta, mutta niinhän se viimeksikin näytti.


Eläinlääkäristä jatkettiin matkaa Viikkiin lenkkeilemään ja piipahdettiin koirapuistossakin. Pablo oli taas ihan mahdoton noiden hajujen perään, ei sitä kiinnosta edes Inkan kanssa leikkiä.


Kotiin palattua lähdin sitten Rommin kanssa kahdestaan lenkille Herttoniemen puolelle metsään. Suurimman osan ajasta annoin jätkän olla ihan vapaana, heiteltiin keppiä tai palloa sekä vietettiin laatuaikaa muutenkin. Kotiin palattessa käytiin vielä Viilarissa ottamassa kontaktitreeniä ja haukutin Rommia. Vähän myös kaukokäskyjä, varsinkin pöydällä :-), jätkän lempparipaikka. Toisella kentällä oli käynnistymässä suojelutreenit !


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti