maanantai 9. maaliskuuta 2009

07.03.2009 tokoa aamulla sisähallilla


Viikko vierähti ilman kunnon tottistreenejä, mutta ei me olla kuitenkaan täysin lepäilty. Eteisen lattiaa ja lasiovea kulutettu melkein päivittäin treenien merkeissä hyvinkin ahkeraan tai no ainakin kerran päivässä. Jääviä liikkeitä ja seuraamista on hyvä seurata lasiovesta. Kaukokäskyt tietty tulee otettua ja luoksetulon eteentuloa.


Ollaan harjoiteltu yhä noutokapulan, tunnarikapulan ja metallikapulan pitoa jokaisen koiran kanssa. Tunnarikapulalle irtoaminen on myöskin ollut ohjelmassa eli luodaan sitä käskyä tutuksi. Nostoa otettiin metallikapulalla Rommin ja Pablon kanssa. Inkan kanssa olen tyytynyt nostattamaan vain ohjatunnoudon kapulaa, pitää metallia mielummin kuin puukapulaa. Iso puukapula on vieläkin vähän yöks !


Muuten ollaankin lähinnä sitten käyty lenkkeilemässä Sipoossa tai Viikissä.


Tässä kuvia torstain lenkiltä Sipoosta, jolloin Pabloa rupesi kesken lenkin väsyttämään, hihiii :-) !





Perjantaina sää suosi meitä vielä paremmin, aivan ihana aurinkoinen päivä ja kiivettiin vähän korkeammalle paikalle ihailemaan maisemia. Koiratkin innostuivat kunnolla leikkimään, jopa Pablokin, joka kuitenkin kyllästyi aika äkkiä leikkimään noiden "kakaroiden" kanssa.





Varsinkin tästä alemmasta kuvasta pidän kovasti. Kuva näyttää ihan piirrustukselta, mutta on otettu minun kännykkäkameralla, jossa ei kovin paljoa pixeleitä taida olla.




Oli kyllä aikamoinen työ saada pesue rauhoittumaan yhteiskuvaan, kun tahtoivat kokoajan viilettää jossain, eivätkä millään olisi malttaneet istua kuvattavana, mutta sain onneksi muutaman yhteispotretin otettua.




Rommista en meinannut millään saada kuvaa, jossa jätkä olisi ollut yksin, kun kännykän kamera on aivan liian hidas tai sitten kuvassa oli jo Inka tai Pablokin mukana. Toisekseen eivät meinanneet antaa mun kuvata rauhassa, tulevat sitten katsomaan mitäs tuo tuolla kyykkii.


***************


Lauantaina aamulla jo klo 9.00 tosiaan treenattiin Marian ja Jackie Airiksen kanssa sisähallilla, kun Maria soitti perjantai iltana, että Heidi ei pääse tulemaan, joten haluanko lähteä seuraksi, niin eipä kauaa tarvinnut miettiä. Päätin heti, että Rommi treenaa ja Inka lähtee tutustumaan halliin. Pablo otin mukaan vain sen vuoksi, että käydään päivälenkillä sitten sen jälkeen, aamulenkkihän oli jo tehty.


Otin hallin edustalla ennen Marian tuloa Pablolle noutoa ja luoksetuloa. Palkaksi olin ottanut voileipäkalkkunaa. Voi rähmän käpälä, että se oli haluton. Lähtee toisella tai kolmannella käskyllä, on epävarma (syystäkin). Toisaalta otti kapulan kerran pyytämättä, kun olin laskenut sen maahan, joten ei se ainakaan täysin ole haluton sitä nostamaan. Laiskaa ravia palauttaa kapulan ja sama juttu luoksetulon kanssa. En kuitenkaan ole menettänyt vielä toivoa, koska kapula ei kuitenkaan ole vastenmielinen. Patukka kuitenkin pysynee piilossa jonkin aikaa kokonaan, ettei se luule, että pamautan sitä sillä, voi apua !


Inka oli niin reipas hallilla, että päätin sitten ihan treenata sen kanssa ja kaiken lisäksi lelulla. Annoin ensin vapaan käydä tutkimassa hallin rekvisiittaa, sohvia ja agilityesteitä ja sen jäkeen otin hieman hyppyä, ei mennyt ihan nappiin, mutta ilme oli paljon parempi. Oli aivan erilainen kuin viimekerralla silloin tammikuussa, joten olin niin iloinen. Ainoastaan seuraamista otin namilla, koska patukan kanssa hakeutui heti liikaa taakse ja seilasi vähän miten sattui.


Inka



  • Ruutu (narupallo)

  • Jäävät liikkeet sarjana (narupallo)

  • Seuraaminen (patukka)

  • Seuraaminen (nami ja käsiapu) / Tästä on tulossa video, laitan linkin kun saan

  • Leikkiä


Rommi



  • Seuraaminen´

  • Metallinouto (kahdella eri kapulalla, iso ja pieni)

  • Kaukokäskyt / ensimmäinen istuminen hyvä, toinen tuottaa pitkältä matkalta hieman ongelmia

  • Tunnari / voi sähellyksen sähellys, toi väärän, joten lähetin uudelleen, poistettiin kapula johon koski eli ottaa suuhun haistelematta / on siis menty takapakkia, täytyy kysyä Riitalta apua ja palataan nyt hiukan niinhin perusharjoituksiin eli taaksepäin alkuharjoituksiin

  • Ruutu


Rommi oli oikein hyvä ja halli tuntuu sopivan sille hyvin harjoituspaikaksi. Hieman oli enemmän kiinnostunut hallin ympäristöstä kuin edellisellä kerralla. Tällähetkellä kuitenkin ongelma on tuo, että reagoi seuraa käskyyn hieman viiveellä eli kontakti nousee liian hitaasti. Kokonaisuudessaan kuitenkin pidin sen toiminnasta eli hyvä poika se on.


Kiitoksia vaan Marialle, että pyysi meidät mukaan Hymy !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti