lauantai 21. maaliskuuta 2009

21.03.2009 Tuusulassa esineruutua ja lenkkeilyä


Satun kanssa treffattiin Tuusulassa esineruutu treenien merkeissä. Paikka oli minulle aivan uusi, vaikka toki ollaan siitä taidettu ennen lenkkeillä, mutta ei olla kuitenkaan esineruutua aikaisemmin otettu.


Tallatiin sellainen 20 X 50 metrin ruutu, johon jätin omille koirille neljä esinettä, jotka kaikki olivat Satun esineitä. Ensin ruudussa kävi Fani ja Safi, joiden jälkeen pääsi Inka, jolla nostatin vain kaksi esinettä. Ihan kiva suoritus ja irtoaa hyvin, ainoastaan pientä ongelmaa tuotti kohta, jossa itse menin sivurajalla vinoon, johtuen jonkun muun tekemistä jäljistä ruudussa.


Rommi toimi kanssa ihan kivasti, mitä nyt alkuun kävi pyörimässä samassa kohtaa kuin Inka ja sitten toinen moka oli, että syötin Inkan keskilinjalla ja cesaria oli sitten keskellä polkua ja siellähän se jätkä kävi, mutta sain sen kuitenkin tottelemaan ja unohtamaan ne naminjäämät. Kolme esinettä tuli kuitenkin aika kivuttomasti.


Treenien jälkeen lähdettiin lenkille koko lauma vapaana ja varsinkin Pablolla oli hauskaa. Sen mielestä Fani tuoksui aivan valtavan hyvältä ja Pablo ei meinannut rauhottua ollenkaan. Yleensä sitä ei näe noin aktiivisena ja pyrähtelemässä iloisena. No täytyy seuraavaksi puuttua siihen vähän enemmän, jotta antaa Fanille paremmin rauhaa, koska Fani raukka tuntee itsensä vähän ilmeisesti ahdistetuksi, hyi jyi Piipu paapu Päättämätön.


************


Sain sitten tänään ilmoituksen Inkan agilitytreeneistä. Ei vaan ihan taida onnistua, meinaan ne ovat Pablon kanssa päälekkäin, tosi harmi juttu. Toivottavasti kuitenkaan ei jäädä ilman harjoituspaikkaa, koska Pablo ei vielä ainakaan tänävuonna lopeta agilityä.


Sitten mua vasta ottaakin päähän, jos Pablo ei enää syty ollenkaan agilityyn kun kevät koittaa, mutta ainakin minulla olisi pikkuisen vielä nälkää, jää muuten kaivertaa se yksi puuttuva nollatulos sinne kolmosluokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti