torstai 26. maaliskuuta 2009

22.03.2009 lenkkeilyä ja agilityä


Päivällä käytiin lenkillä Sipoossa samassa paikassa kuin normaalistikkin, mutta lenkki tehtiin hieman eri reittiä pitkin. Meidän ns. parkkipaikalle oli ilmestynyt Geotekniikan vaunu, joten taitavat kohta hakata tämänkin alueen maantasalle ja betoniviidakon tilalle. Helsinkihän vei alueen väkisin Sipoolta äskettäin, joten todellisuudessa eihän tuo meidän lenkkimaasto enää Sipoota ole vaan Helsinkiä.


Aurinkokin pilkahteli puiden takaa, joten pääsin ottamaan muutaman kuvankin uudella kamerallani (ihan vaan pokkari, ei järkkäri), jonka hankin eilen. Lisäilen tähän kuvia kun ehdin, laatu oli erinomainen, ainakin kamerasta katsottaessa.






Tässä muutama poseerauskuva





 


************


Illalla sitten käytiin Purinalla, jossa ei sitten mennytkään yhtä hyvin kuin edellisellä kerralla. Pablo ja Inka olivat kovin paineessa koko hallissa olo ajan ja ensimmäisellä hallikierroksella meillä oli tosi hankalaa.


Onneksi Pablon kouluttaja oli mukana ja hänen kehoituksestaan jätin Pablon yksinään kärvistelemään seinään ja kävin vaan nappaamassa radalle. Tätä toistin kolme kertaa ja kolmannella kerralla sieltä lähti jo vauhtia hieman, mutta annoin sen hiukan itse valita esteensä, kunhan vaan mentiin. Pablo ei kestä ylimääräistä kannustusta, se tavallaan vaikuttaa juuri täysin toisinpäin kuin mitä tarkoitettu eli paineistuu siitä vielä lisää.


Suski oli ihan tyytyväinen siihen vikaan esitykseen, mutta minua se ei vakuuttanut. Kisasuunnitelmat menivät nyt uusiksi ja pääsiäiskisoista jäädään pois, mutta uutena suunnitelmana on, että mennään katsomaan kisoja Purinalle pääsiäisenä ja päätän sen jälkeen, että kisataanko kevät kaudella vai keskitytäänkö syksyyn.


Inka oli viimeksi niin reipas hallilla ja häntäkin reippaasti ylhäällä, mutta nyt kun vein halliin niin se tärisi ja läähätti. Ei pystynyt suoriutumaan helpoimmastakaan tehtävästä ja väisteli esteitä Otsan rypistys. No Suski kehoitti tekemään saman kuin Pablolle eli seinään kiinni ja itse seisomaan keskelle kenttää. Toinen koira kentällä ihan Inkan nenän edessä suorittamassa. Otin Inkan pariin otteeseen treenaamaan, ekalla kerralla ihan katastrofi, väisti vaan esteitä, mutta toisella kertaa jo istui esteen takana keskittyneesti ja suoritti ympyrässä olevan estesarjan ja putken ihan hyvin ja söi namppaa palkaksi. Kolmannella kerralla sitten A-esteelle ja pituus, jonka eteen sitten jymähti. Ei muuta kuin taas A:n taakse ja sieltä pituudelle ja putkeen. Tähän päätteeksi palkkasin narupallolla ja tyttönen pystyi jo leikkimään, joten kunnon taistelu ja jäähdytyskävelyn kautta autoon Nauru !


Rommi taas vuorostaan hinkui halliin oikein vetämällä sisälle ja esteitähän se olisi halunut suorittaa, mutta raukka sai tyytyä harjoittelemaan seuraamista mun kanssa. Ei se kuitenkaan valittanut osaansa. Taas hyödynnettiin Suskia eli annoin hieman nakkeja Suskille ja kyllähän ne Rommille kelpasi. Rupesi hiukan röyhkeäksi, mutta sai namit vasta kun istui paikallaan maltillisesti.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti