perjantai 31. lokakuuta 2014

28.10.2014 Jessican koulutus

Satun ja Demo bortsun kanssa Jessicalla Sipoossa hallilla treenimässä. Demo oli ensin ja sen jälkeen Toivo. Demo on kyllä mun lemppari bortsuja ja oli kiva seurata heidän valmistumistaan Evl:n, pysyy taas itsellä tämäkin luokka tuoreena mielessä.

Toivon kanssa aloitettiin seuraamisella ja näytti tosi hyvältä. Toivo oli suora, sopivan tiivis ja käännökset oikealle ja vasemmalle oikein kivoja sekä täyskäännös oikealle tiivis ja hyvä. Seuraavaksi juoksu, joka onnistui yli odotusten, suora ja ei pomppinut. Pieni pätkä vielä ilman lelua !

Lisäksi käytiin läpi sitä vasemmalle pyörimistä lelu kainalossa. Olen yrittänyt ehkä edetä liian nopeasti, joten vähän pienempiä siirtymiä, niinpä niin, näinhän se on !

Seuraavaksi jääviä, katsottiin ensin ihan perusteita ja sitten itse ongelmaa eli ei olla edistytty. No nyt sitten seisominen ja maahanmeno pienin avuin onnistui oikein hyvin. Muutama muistutus mitä liikettä ollaan tekemässä ja sitten menosuuntaan ja käsky, seisomisessa käsi stoppaa ja maahan menoon ei apuja, kierähdin koiraan päin peruuttaen samalla ja vahvistaen pysymistä. Maahanmeno namilla ja seisominen pallolla. Ei namia tai lelua käteen, käytin mennään -käskyä, en seuraa, jatkan mennään vaihteella ja evl:n z:n sitten mietin, että mennäänkö seuraa käskyllä !

Ohjattu nouto seuraavaksi ja tehtiin taas patukalla. Ekalla kerralla ei merkkiä, vietiin patukka sivulle Toivon kanssa ja sitten kuvitteelliselle  merkin kohdalle. Siitä käsky odottaa seisomassa ja lähetys. Sitten Jessica vei patukan ja vähitellen lisättiin myös merkki ja sain jopa pyöräytettyä merkille, yehtiin myös toinen puoli. Toivolla ei ollut niin kova vauhti kuin viimeksi ja ei yhtä innokas, vähän epävarma, mutta selvästi ajatus odottamisesta alkoi muodostua ja viimeisellä toistolla into alkoi voimistua !

Sitten ruutu suoraan lelulle, toinen niin, että Jessica piti toivoa ja itse jäin lähelle ruutua, ei lelua ruudussa. Toivo tuli ruutuun ja käskin seisomaan. Toivon ilmeestä ja olemuksesta näki, että Toivolla oli ajatus paikasta !

Tosi hyvä fiilis jäi koko treenisessiosta ja varsinkin niistä jäävien edistymisestä,. On se vaan hyvä, kun on mahdollisuus päästä Jessican oppiin ja nyt meillä on vielä Jennikin auttamassa kurssilla meitä eteenpäin ja haastamassa vähän niitä rajoja !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti