perjantai 24. lokakuuta 2014

22.10.2014 Talin tottistreenit

Sainpa aikaiseksi lähteä Taliin Hph:n treeneihin. Oli kyllä todella kylmä ja viima, tietty sitten liian vähän päälläkin, palelsi kyllä aika lailla.

Toivo treenasi seuraavia asioita:

  • Seuraaminen kohti ihmisryhmää, seuraamisen käännökset oikealle ja vasemmalle sekä juoksu, jopa käännöksillä => aika hyvin, vähän edistää, mutta tosi vähän, kun ollaan juuri mun mukavuusalueella eli musta tuntuu hyvältä, kun näen sen silmäkulmasta (hahaa kolmas kerta juoksua ja pitää paikkansa, itsellä ongelmaa maahan katsomisen kanssa, kun pelotti, että lennän nurmelle)
  • Nouto / kapulaan ruma tarttuminen => tehtiin verkkoaitaa vasten, jolloin saatiin siistejä ottoja / jänskä ilmiö, kiersi kapulalle ja otti takaa kiertäen kapulan / Toivo oli erittäin innokas
  • Eteenistuminen, käsien häivytys / patukka pystysuunnassa liivin sisällä, pieni taputus patukan kohtaan liiviä ja sitten pienellä käsiavulla eteen / teen paljon niitä käsien sivulle siirtymisiä, kun Toivo edessä (on kyllä jo tehty, ei reagoi)
  • Luoksetulo / vauhtiluoksetulona / haukkui, rähisi pitkästä aikaa, joten hetken odotin, että on hiljaa
Se on jännä, että se rähisee siellä apparin pitämänä välillä, mutta jos pitäjällä on luontaisesti voimakas auktoriteetti niin Toivo on ihan hiljaa.

Toivo oli myös muutenkin yhdessä vaiheessa ennen omaa vuoroaan niin äijää niin äijää, että jouduin oikeasti taas osoittamaan sille, että missä sen paikka on. Ihan nätisti, mutta tiukalla äänellä, että eipäs ruveta isottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti