keskiviikko 22. helmikuuta 2017

14.02.2017 treenit Ojangossa Mariannen ja Lahjan kanssa

Olin saldovapaalla tiistaina, koska Toivolla oli päivällä osteopaatti, joten aamulla olikin aikaa hyvin lähteä treenaamaan hallille. Seuraksi saatiin Marianne ja Lahja, joten samalla avustettiin heitä ja saatiin liikkurointi ja muutakin apua.
 
Käytiin vähän koko tokon voittajaluokan settiä läpi kahdessa erässä, mutta ei kisamaisesti ja nyt en enää muista mitä liikkeitä tehtiin vai tehtiinkö kaikki. Olisi varmaan aika taas tehdä kunnon treenisuunnitelmia tai kirjoittaa edes heti ylös mitä on tehty ja miten on mennyt. Olen tämän suhteen nyt ollut aika laiska. Toki tiedän missä minkäkin liikkeen osalta mennään, mutta en välttämättä muista mitä tehtiin juuri viikko aikaisemmin, kun en ole laittanut ylös.

Kapulalle hetsaamista tehtiin taas ja ääntähän siitä lähti, joka ei yhtään hyvä asia ole, mutta kapula taas nousi heti. Tehtiin myös esteen kanssa ihan normaalia suoritusta kisamaisempaan tyyliin.
Ruutu tällä kertaa oli lähempänä hallin ovea ja sininen ruutunauha sekä siniset törpöt, joita ei olla kovin usein nyt treenattu, mutta ei näillä tunnu olevan mitään vaikutusta Toivon tekemiseen. 
 
Toivo oli ihan kivan tuntuinen ja kauko-ohjaukseen saatiin sitten Mariannelta hyvä oivallus seisomasta istumaan käsimerkin vaihdolla, jolloin Toivolla syttyi selvästi hieman lamppu otsassa.
Seuraaminen tuntui paljon tasaisemmalta, mutta vähän se videolta näytti kyllä huonommalta miltä tuntui tai ehkä liikaa jäi mieleen Toivon peruutuksen täydellinen epäonnistuminen. Toivo ei ole tottunut seuraamisen yhteydessä pitkiin pätkiin peruutusta ja se kyllä näkyi sinkoilemalla vähän suuntaan ja toiseen. Näytin Mariannelle meidän uuden tavan sitä harjoitella ja hänkin totesi, että peruutus oli paljon parempi kuin mitä se oli seuraamisen yhteydessä, joten eiköhän tästä rutiinin kautta ala paranemaan peruutuskin. Seuraaminen oli Mariannen mielestä paljon parempi ja tasaisempi, mutta yllätyin kyllä videolla niistä hypähdyksistä ja ylityöskentelyvaiheista jota siellä esiintyi eli ei näytä kovin tasaiselta.
 
 




 
Ruudussa nyt tavoitteena vaan saada Toivo ruutuun suoraan kentälle laitetuista häiriöistä huolimatta ja käytän alustaa vahvistamassa paikkaa, en anna alustan kanssa mitään pysäytys yms. käskyä ja en ole puuttunut siihen, että ensin ylittää alustan ja palaa sille. Alusta välillä poistettiin ja pysäytin Toivon, jolloin Marianne heitti Toivolle palkan. Yleensä viimeisenä on taas alusta.
Tehtiin siis muutakin, kun nämä mainitsemani, mutta ei niistä sen enempää !
 
Mariannelta poimin hyvän treenitavan ruudun tyhjään eteen lähetykseen, joten täytyy vähän kesällä patistaa Jukkaa puutyöhommiin niin saa tehdä mulle myös tuollaiset apuvälineet tai pitäisiköhän tehdä ne ennen kuin hallikausi päättyy tai kysyä isältä, jos hän viitsisi tehdä. Voi olla, että isän vähän hankala tehdä, kun ei nyt ole tiloja missä väsätä ennen kesää.

*******

Pienen jäähdyttelylenkin jälkeen olikin sitten aika mennä kotiin hetkeksi lepäämään ja sen jälkeen viedä Toivo osteopaatille hoitoon ja olihan sinnekin jo aika kyllä mennä, kun poju oli aikalailla hoidon tarpeessa. Vasemmalla vatsakalvot niin kireällä, että vinkasi ja oikean etujalan ylhäältä aukesi poksahtaen lukko niin, että pelästyin jotain menneen rikki.

Varmaan voi olla vaikutusta silläkin, että viime vuoden loppupuolella sieltä vinoesteeltä putosi, vaikka ei mitenkään näyttänyt, että olisi oireillut kipua tai muutakaan. Tietty voi olla, että pelkästään leikkiessä on saanut tällin ja sellaisestakin voi toki tulla nuo kireydet !

Muutama päivä siis vietetään lepäillen, jotta kroppa saa palautua hoidosta !

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti