keskiviikko 15. helmikuuta 2017

06.02.2017 Ojangossa hallivuorolla

Tehtiin hieman erilaisempi treeni maanantai iltana eli aloitettiin kehään menoilla rivissä Toivo kärjessä ja nyt minulla oli kaksi liinaa ja pantaa. Toivo oli todella hyvä ja kontakti pysyi kivasti, tosin jouduin muutaman kerran huomauttamaan ja paransi hyvin.

Olin aika tarmokas itse ja se näkyi myös koirasta. Tehtiin kolme kertaa niin, että ensimmäisellä kierroksella mentiin ensimmäisenä, seuraavalla viimeisenä ja sitten kolmantena neljästä koirakosta. Toivo oli kaikissa tosi hyvin mukana ja olin hyvin tyytyväinen.

Sitten tehtiin rivistä istumaan jättöjä ja piiloon menoa, joissa Toivo vieläkin oli todella hyvin, vaikka tehtiin useampi. Hermostumista alkoi sitten kyllä tulla vähän ajan kuluttua, kun käskin Toivon maahan eli treenit menivät hieman liian pitkiksi Toivon osalta.

Sen jälkeen tehtiin seuraamista yhdessä ja Toivo keskittyi mielestäni kyllä aika kivasti koko ajan.

Testasin myös Mian seminaarissa näkemääni tapaa opettaa koiralle liikkeestä istumista, vaikka meidän tapauksessa se olikin vähän myöhäistä, kun koira on jo yli 3 -vuotias ja istuminen opetettu eri tavoin niin olipas kiva todeta sen tekevän todella nopeasti tuolla tavoin. Ehkäpä tehdään tätä välillä ihan huvikseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti