keskiviikko 15. helmikuuta 2017

10.02.2017 treeniä hallilla

Töiden jälkeen kävin Ojangossa hallilla treenaamassa ja onneksi vapaa kenttäkin löytyi. Kentällä oli sen verran isoja esteitä, että ihan täyttä kenttää en saanut käyttöön, mutta laitoin kumpaankin päätyyn ruudut ja tehtiin sitten ruutuihin menoa alustalle tai ilman alustaa pitkällä matkalla (tai no niin pitkällä, kun sain) sekä loppuun vielä pallolle suoraan.

Aika monta toistoa tuli, mutta ihan hyvällä vauhdilla Toivo sinne meni, vaikka vähän alkoi väsymään. Muutaman tyhjän tein niin, että menin itse lähelle ruutua ja aikaisemmasta poiketen meinasi pysähtyä ennen ruutua, jolloin jouduin pyytämään jatkamaan matkaa ruutuun.

Aika tyytyväinen kuitenkin tuosta huolimatta, joten jatketaan tällä tavalla, jotta saadaan toistoja paljon. Hyvin se ruudun hakee, mutta sitä paikkaa pitää nyt vahvistaa rutkasti.

Hyppynoutoa tehtiin myös muutama ja sama ongelma siellä vielä on, että jää odottamaan ohjeita kapulan nostoon, joten nyt kärsitään sitten omasta huolimattomuudesta, kun olen nättiä nostoa vaatiessa käyttänyt vähän väärää tapaa kommentoida ärähdystä, joka tulee kapulan nostossa.

Tehtiin vähän myös kauko-ohjausta peilin edestä ja nousee ihan kivasti ylös pidemmältäkin matkalta, mutta ihan tyytyväinen en ollut, mutta se johtunee tästä liian nopeasta etenemisestä, kun on ajatuksena saada kauko-ohjaus jollekin mallille pikaisesti (ei tosin hyvä suunnitelma) !

Treenattiin sitten myös tunnistusnoutoa, ensin laitoin painojen taakse piiloon (muut painojen edessä) ja sitten muiden joukkoon. Toinen tunnari sitten ilman mitään painoja takana toiseen suuntaan ja sekin ihan kivasti.

Inkakin pääsi vähän treenaamaan, mutta ihan vain pienen pätkän, jotta Toivo sai edes hetken hengähtää. Näissä pienissä tauoissa se kerää aika voimakkaasti taas intoa tehdä hommia ja kaipa siihen kateus vaikuttaa eli nähdessään Inkan tekevän niin väsymys katoaa taivaan tuuliin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti