maanantai 8. elokuuta 2016

02.08.2016 rally-tokoa treenamassa Roihuvuoressa

Mervin kanssa käytiin treenaamassa rally-tokoa eli toiset treenit alokasluokan kylteillä kisan lisäksi ja nyt alkoi jo näyttää Toivon tekeminen paremmalta, mutta saan kyllä ennen seuraavaa kisaa hieman saksalaista täyskäännöstä, peruuttamista niin, että koira on edessä ja eteen kieputuksia harjoitella.

Itse olen muutaman kerran käynyt meidän lähikentällä kieputtamassa Toivoa ja Inkaa sekä kerran taisi olla ne tötsätkin mukana, jolloin paneuduin siihen kontaktin pitoon ja minuun keskittymiseen sen sijaan, että ihmettelisi niitä tolppia eli kehuin sekä palkkasin kunnolla.

Inka oli kyllä niin liikkis tuolla Roihuvuoren nurmella, kun lopulta pääsi autosta tekemään rataa, vaikka se nyt alokasluokan rata olikin. Pieni tyttö ei meinannut enää pystyssä pysyä, kun vauhti oli kovempi kuin mihin kroppa kykeni. Sellaiset pyörähdykset, että nurmikko vaan heilahti :) !

Iltalenkilläkin Inka parhaansa yritti, että jaksoi mukana, kun eihän sitä heikkoutta voi Mervin likkoille näyttää. Kyllä se Inka vaan on suloinen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti