keskiviikko 27. toukokuuta 2009

20.05.2009 tokokoe Padasjoki


Pablon ja Rommin kanssa töiden jälkeen ajoimme Padasjoelle tokokokeeseen. Rommi oli tavallaan Pablolle virityskoirana, mutta käytännössä en käyttänyt Rommia siihen tarkoitukseen, kun Pablo oli jo ihan tarpeeksi vireessä Cool !


En mitenkään viritellyt Pabloa, lähinnä pidin vaan maassa odottamassa ja rauhoitin paikallaoloa varten. Toki käytin koirat myös heti pissalla ja jaloittelemassa hiukan ennenkuin Pablon suoritus alkoi.


Padasjoki 20.05.2009, tuomari: Marita Packalen


Paikkallaolo 10
Seuraaminen 9
Maahanmeno 10
Luoksetulo 10
Seisominen 9
Nouto 9
Kaukokäskyt 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 8


Yhteensä 192 pistettä + kp ja 1. sija


Pabloa tosiaan ei tarivnnut pahemmin viritellä, pitää lähinnä rauhallisena ja pikkuisen itsestäni kauempana. Seuraaminen oli sen verran lyhyt, että Pablon ongelmat seuraamisen osalta eivät onneksi tulleet esille, pysähdykset sujuivat hyvin ja juoksuosuuden kontakti pysyi ja muutenkin kontakti oli ihan mukavasti mukana. Ainoastaan viimeisessä täyskäännöksen pysähdyksessä heitti voltin mun ympäri ennenkuin pysähtyi. Kokonaisuus oli kuitenkin hyvä, joten sen takia vaan yksi piste tippui pisteistä.


Muuten Pablo olikin loistava, innokas ja reipas. Ainoastaan liikkeiden välillä metelöi, mutta onneksi liikkeissä oli hiljaa. Seisomisessa seuraamisen osuus jäi hieman puutteelliseksi kun jäi paikalleen nököttää ja jouduin antamaan yhden ylimääräisen käskyn, itse aktiivinen osa oli kuitenkin takuuvarmaa. Noudossa taisi hieman murista kapulaa ottaessaan, josta pistemenetys.


Kokonaisvaikutus sitten kärsi ja tuomari pahoitteli, että ääntelyn vuoksi oli laskettava yhteistyö 8 pisteeseen, koska koira liikkeiden välillä äänteli.


Pablo on myös hyvin selvillä, että missä hänen palkkansa tuon suoritukseen jälkeen sijaitsevat ja vaativasti niitä itselleen sitten haluaa.


Palkintojenjaossa Pablo otti jo niin rennosti, että sain hillitä, ettei se olisi kertonut koko elämäntarinaansa ja makasi selällään maassa piehtaroiden ja sätkien. Samalla se välillä katsoo, että näkeekö joku, katsotaanko häntä, oikea filmaaja Kieli ulkona !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti