keskiviikko 27. toukokuuta 2009

18.05.2009 Inkan agilitytreenit


Olin jotenkin ihan päivistä sekaisin ja meinasin jättää koirat kotiin ja lähteä vaan epiksiin töihin. Onneksi juuri hetki ennen lähtöä nappasin Inkan ja Rommin matkaani.


Onneksi siksi, että meillähän oli ihan tavalliset treenit ja ilman koiraa olisi ollut hieman tylsää.


Harmillista vaan oli, että kävin ennen epikseen lähtöä aktivoimassa koiria Viilarin kentällä eli vedin oikein kunnon tottistreenit.


Inkalle



  • Paikallaoloa x 2 / piilouduin suojelupiilon taakse

  • Seuraamista vapaana, käännöksiä

  • Noutoa / kierrän koiran ympäri tai haen itse

  • Luoksetulon pysäytystä suojelupiilon kautta ja läpijuoksua (kokonainen lihapulla) / yhden kerran myös pysäytys suoralla lyhyeltä matkalla


Pablolle


Kisaliikkeiden varmistusta, mutta kuitenkin pääpainona iloisuus ja motivointi. Pablon suoritus vaikuttaa lupaavalta. Vielä hiukan noudossa näkyy edellisen viikon "onnettomuus", kun vieras koira yritti varastaa kapulan.


Rommille



  • Noutoa / samalla tyylillä kuin Pekka oli neuvonut


******


Inkan agilityvuorolla treenattiin useammassa eri pisteissä.


1) yhdessä keppejä kujalla ja/tai suoralla


2) yhdessä putkelle erilaisista kulmista ja putkelta pöydälle ja pöydältä putkeen.


3) Kolmannessa rengaalle erilaisista kulmista tai suoraan, mutta tyydyimme Inkan kanssa harjoittelemaan pelkästään renkaasta vetämällä tai vierestä juoksemalla. Muutama kerta myös niin, että tultiin suoraan hypyn kautta.


4) Harjoiteltiin sylikäännöstä (heitin lelun esteen yli) ja toisena harjoituksena koiran kääntämistä lelun avulla aivan heti hypyn jälkeen ja samalla vastaanottamista esteen takaa ihan läheltä estettä eli lelu oli esteen siivekkeen takana ja tietysti samaa juttua kumpaankin suuntaan.


Lisäksi hieman A-estettä ja puomia !


Inka oli aika väsynyt treenin loppupuolella. Rommi ei päässyt agiltyradalle ollenkaan käymään, mutta tehtiin muistaakseni tunnari tai sitten painuin suoraan lenkin jälkeen kotiin. En muista enää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti